Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

NHL ir daudz piedāvājumu paplašināties, bet līgas plānos tas neietilpst

Nacionālās hokeja līgas (NHL) tuvākās nākotnes plānos nav līgas paplašināšanās, uzsvēris tās komisārs Gerijs Betmens.Šovasar Ziemeļamerikas medijos tika runāts par iespējamu NHL paplašināšanos, palielinot pašlaik 30 komandu kuplo sacensību dalībnieku skaitu, taču pašam Betmenam nav skaidrs, no kurienes šādas runas cēlušās.

"Mēs regulāri saņemam informāciju par pilsētu interesi pievienoties NHL, kas mums ļoti glaimo un priecē, taču pašlaik mūsu plānos nav kādu no šiem gribētājiem virzīt tālāk uz oficiāliem paplašināšanās darbiem," Kanādas medijos citēts Betmens. "Ja vēlēsimies paplašināties, mums būs jāvienojas par maksimāli iespējamo līgas dalībnieku skaitu un jātiek gudriem, vai papildu komandas nevājinās līgu. Tie ir aprēķini, kas nav veikti.""Piedāvājumu ir daudz, taču pašlaik nedarām neko citu, kā vien klausāmies," piebildis NHL komisārs. "Pašlaik visi 30 līgas klubi ir ļoti stabili. Vēl nekad tie nav bijuši veselīgāki un stabilāki, kā arī ar tik labiem īpašniekiem."Pagājušajā gadā finansiāli nomocīto Fīniksas_ Coyotes _komandu no NHL izpirka tās jaunie īpašnieki, kas klubi pārcēluši uz Arizonu. Betmens uzsvēris, ka pēc šī darījuma neviena cita līgas komanda nav pakļauta līdzīgiem finansiālajiem riskiem.Trešdien sāksies jaunā NHL sezona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas projekta Sporto visa klase jaunā – 11. sezona

Ar šo mācību gadu ir sākusies Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projekta Sporto visa klase 11. sezona. Projekta ietvaros jau ceturto gadu notiek arī LOK un VAS Latvijas Loto iniciatīva Kustība...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi