Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

NHL: Ķēniņš varētu tikt iesaistīts Canucks maiņas darījumā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras_ Canucks _ir gatava maiņas darījumos iesaistīt septiņus spēlētājus, tostarp arī latviešu uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu, vēsta portāls Vancitybuzz.

NHL čempionātā 29.februārī būs pēdējā diena, kad šosezon varēs veikt spēlētāju maiņas darījumus.

Canucks izredzes šosezon iekļūt izslēgšanas spēlēs vairs nav visai lielas, tāpēc kluba vadība jau tagad vēlas veikt izmaiņas komandas sastāvā.

Vancitybuzz vēsta, ka Canucks gatavojas darījumos iesaistīt septiņus spēlētājus, no kuriem trīs spēlē fārmklubā Jūtikas Comets Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā, tostarp viens no viņiem ir Ķēniņš.

Savukārt vienu darījumu Canucks komanda ceturtdien jau veikusi - no Edmontonas Oilers iemainījusi dāņu aizsargu Filipu Larsenu, pretim dodot piektās kārtas izvēles tiesības 2017.gada jauno spēlētāju draftā. Pašlaik 26 gadus vecais Larsens NHL līdz šim aizvadījis 125 spēles, bet šosezon viņš ir Latvijas spēlētāja Artūra Kuldas komandas biedrs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Helsinku Jokerit.

Pēc šīs sezonas Ķēniņam noslēgsies līgums un viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. Vancitybuzz vēsta, ka 24 gadus vecajam Ķēniņam ir labs potenciāls, tāpēc viņu varētu vēlēties iegūt kāda cita NHL komanda, kas šosezon, visdrīzāk, arī neiekļūs izslēgšanas spēlēs.

Šosezon latviešu uzbrucējs lielāko tiesu spēlējis Comets sastāvā AHL čempionātā, kur 18 mačos guvis vienus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Canucks sastāvā NHL šosezon Ķēniņš aizvadījis sešas spēles, taču pie rezultativitātes punktiem nav ticis.

Ķēniņš pagājušajā vasarā noslēdza vienvirziena līgumu ar Canucks, tomēr šosezon komandas rindās latviešu uzbrucējam nav izdevies nostiprināties.

Iepriekšējā sezonā Ķēniņš debitēja pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, kopumā Canucks rindās aizvadot 35 spēles, kuru laikā guva piecus vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

Canucks patlaban ar 58 punktiem 59 mačos ieņem piekto vietu Klusā okeāna divīzijā, savukārt Rietumu konferencē komanda ierindojas 11.pozīcijā.

Vēl 2013.gadā Ķēniņš ar Canucks noslēdza divu gadu divvirziena līgumu, taču pirmo no šīm sezonām uzbrucējs turpināja Šveices klubā Cīrihes ZSC Lions.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi