Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ņiživijs: ļoti gribējām uzvarēt, bet ripa negāja vārtos

Latvijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš trešdien spēlē pret Itāliju guva vienus vārtus, atzina, ka vēlme gūt panākumu un iepriecināt līdzjutējus Manheimā un Latvijā, nav ļāvusi jau spēles pirmajā pusē iegūt pārsvaru.

"Ļoti gribējām uzvarēt, izveidojām daudz momentu, taču ripa negāja vārtos. Labi, ka viss beidzās labi," pēc spēles priecīgs bija pirmās maiņas uzbrucējs, kurš trešdien pret Itāliju aizvadīja savu 200. spēli Latvijas izlases rindās.

Ņiživijs sacīja, ka Latvijas izlase bijusi stiprāka par saviem sāncenšiem, lai gan itāļi negaidīti labi darbojušies pretuzbrukumos. "Viņu uzbrukumi bija bīstami, lika mums panervozēt. Spiediens uz komandu bija liels, jo šī bija izšķirošā spēle, tāpēc nesanāca viss kā gribētos," piebilda Ņiživijs.

Pašam realizēt soda metienu neizdevās tāpēc, ka ripu viņš ātri pievilcis pie kājām, tāpēc nav sanācis uzmest augstu. "Neesmu jau nekāda mašīna, kas vienmēr iemetīs. Gadās arī šādi brīži," Aleksandrs daudz sevi nešaustīja. Bez vārtu guvuma viņš gan nepalika, atzīstot, ka lielāko darbu Latvijas izlases otrajos gūtajos vārtos paveicis maiņas biedrs Herberts Vasiļjevs.

Pirmajā periodā Latvijas izlase varējusi iemest vēl, tad būtu bijis vieglāk turpinājumā. "Nesanāca, taču no otras puses, skatītājiem bija interesantāk," jokoja Ņiživijs.

Jau ziņots, Latvijas izlase pēc uzvaras nodrošināja vismaz 12. vietu čempionātā, bet otrajā posmā tā cīnīsies par iekļūšanu labāko astotniekā, tiekoties ar Zviedrijas, Čehijas, Norvēģijas vai Francijas izlasēm. Pretinieku un to secība noskaidrosies ceturtdien, kad pēdējās spēles aizvadīs minētās C grupas komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi