Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Nolans bez līderiem pret Dāniju

Latvijas hokeja izlase šodien izbraukumā savā trešajā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta spēkosies ar Dāniju, mačs notiks Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros un sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika. Piektdien abas izlases tiksies vēlreiz.

Teds Nolans izlases pieredzējušākos spēkus atstājis mājās, tādējādi šoreiz dodot iespēju sevi parādīt jaunajiem. Uz Dāniju nav devies pamatvārtsargs Edgars Masaļskis, mājās palikuši Rīgas Dinamo līderi Miķelis Rēdlihs, Jānis Sprukts, Guntis Galviņš un Krišjānis Rēdlihs, bet Andris Džeriņš, Jēkabs Rēdlihs un Māris Bičevskis vēl nav līdz galam atkopušies pēc savainojumiem.

Uzbrucējs Roberts Jekimovs otrajā pārbaudes spēlē ar Čehiju (1:3) kādā no sadursmēm savainoja plecu, tādēļ viņa vietā izsaukts HK Rīga uzbrucējs Elvijs Biezais. Jekimova atveseļošanās varētu ilgt vairākas nedēļas.

Latvijas izlases pārbaudes spēļu cikls sākās pagājušajā piektdienā, kad ar 3:4 pēcspēles metienos tika zaudēts Čehijai. Arī dienu vēlāk pārāki bija viesi – 1:3. Pēc spēlēm ar Dāniju sekos nedēļu ilga pauze treniņiem, bet 20. un 21.aprīlī Rīgā EHC turnīra ietvaros viesosies Krievijas izlase. Savukārt pēdējās pārbaudes spēles pirms PČ Latvija aizvadīs 30.aprīlī un 1.maijā, kad Rīgā uzņems Franciju.

Dānijas hokeja izlase aizvadītajā nedēļas nogalē divreiz apspēlēja slovākus - 3:1 un 4:3. Komandai pievienojušies vēl seši hokejisti, kurus treneris Perss Bekmens plānojis iesaistīt mačos pret Latviju. Ar dāņiem tikāmies arī februāra sākumā EHC turnīrā Norvēģijā, kur piekāpāmies pēcspēles metienos ar 2:3.

Dānija būs pretiniekos arī PČ, vēl grupā Latvijai jātiekas ar Zviedrijas, Krievijas, Čehijas, Vācijas, Norvēģijas un Itālijas izlasēm.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pārbaudes spēlēm ar Dāniju:

vārtsargi - Māris Jučers, Kristers Gudļevskis;
aizsargi - Oskars Cibuļskis, Atvars Tribuncovs, Kristaps Sotnieks, Jānis Andersons, Rodrigo Laviņš, Mārtiņš Jakovļevs, Mārtiņš Porejs;
uzbrucēji - Ģirts Ankipāns, Aleksejs Širokovs, Mārtiņš Cipulis, Roberts Bukarts, Armands Bērziņš, Gints Meija, Aleksandrs Macijevskis, Juris Štāls, Kaspars Saulietis, Koba Jass, Juris Upītis, Miks Indrašis, Elvijs Biezais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi