Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Nolieca pašā galotnē

Līdere pēc trijām spēļu kārtām grupā ir Latvija! Vareni pasaules čempionātu (PČ) Vācijas pilsētā Ķelnē turpina mūsu hokejisti, trešajā spēlē ar 2:1 izcīnot smagu un vērtīgu uzvaru pār Itāliju. Andris Džeriņš ar divām iemestajām ripām nospēlēja solopartiju. Ceturtdien pulksten 21.15 pēc Latvijas laika spēle ar Zviedriju.

Pēc svētdienas 3:1 uzvarētās Slovākijas kaujas pamatots bija jautājums, vai Latvijas nometnē nav kritušo. Galvenā trenera palīgs Artis Ābols atklāja, ka Artūram Kuldam ir lower body (tulk.  – ķermeņa apakšdaļas savainojums) un ka Latvijas izlases aizsargam pirms spēles tikšot izdarīta pretsāpju injekcija. Ja sāpes nemazināsies, Kuldas vietu ieņemšot uz spēli pieteiktais septītais aizsargs Kristofers Bindulis. Šāds scenārijs neīstenojās, jo Kulda izturēja visu maču. Jautājumu – vai pārējie veseli? – Artis jau gaidījis.

"Pārlaidu skatu pāri mūsu ģērbtuvei un iedomājos, ka nejaušam ienācējam rastos pamatots jautājums – vai ir vispār kāds, kuram nekas nekaiš? Pāris spēlētājiem kaut ko špricēja, kādi četri teipoja kādu no ķermena daļām, un vēl kādi desmit izmantoja smēres."
Galvenais treneris Bobs Hārtlijs arī pret rangā zemāko Itāliju bija sameklējis maiņu, kuras neitralizēšanu uzticēja Zemgus Girgensona trijniekam. Trijnieka atpazīšanai Ābols nosauca uzbrucēja Džulio Skandelas vārdu. Spēles gaitā gan atklājās, ka briesmas draud ne tikai no šīs maiņas. Visa Itālijas komanda pārsteidza ar negaidīti labu sniegumu. Lepns par savu padoto parādīto spēli bija Itālijas izlases galvenais treneris Stefans Mairs. Savā ziņā var piekrist, ka viņa padotie bija pelnījuši vismaz vienu punktu, taču, no otras puses, Latvijas hokejisti prata izmainīt spēles gaitu un trešajā periodā uzbruka vairāk.

Visu rakstu lasiet trešdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi