Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Oficiāli: Indrašis vairs nespēlēs Maskavas Dinamo komandā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas Dinamo ģenerālmenedžeris Viktors Merkulovs ceturtdien notikušajā sezonas noslēguma preses konferencē skaidri pavēstīja, ka klubu nākamsezon nepārstāvēs vairāki hokejisti, tostarp arī latvietis Miks Indrašis.

Merkulovs sezonas pēdējā kluba preses konferencē pavēstīja, ka nākamsezon "Dinamo" kreklu vairs nevilks aizsargs Kirils Ļamins, Maksims Afinogenovs, kā arī Indrašis, par kura došanos prom Krievijas mediji ziņoja jau iepriekš.

Indrašis iepriekšējā sezonā maskaviešu rindās aizvadīja savu pirmo sezonu leģionāra statusā, 55 regulārā čempionāta spēlēs gūstot 16 vārtus un veicot 15 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa izcīņā viņam 11 mačos bija vārti un četras piespēles.

Šajā sezonā 29 gadus vecais latviešu uzbrucējs 41 mačā guva sešus vārtus un 18 reizes rezultatīvi piespēlēja, bet pārtrauktajā izslēgšanas turnīrā viņš trīs dueļos palika bešā.

Maskavas komanda šosezon pārvarēja izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, uzvarot Maskavas "Spartak", taču otro kārtu neizdevās sākt koronavīrusa straujās izplatības dēļ. Otrajā kārtā "Dinamo" tiktos ar Maskavas CSKA.

Iepriekš karjerā Indrašis sešas pilnas sezonas pārstāvēja Rīgas "Dinamo". Indrašis savas KHL karjeras laikā 429 spēlēs izcēlies ar 111 vārtiem un 135 rezultatīvām piespēlēm.

Debiju Rīgas klubā Indrašis piedzīvoja 2011./2012.gada sezonā, bet pēdējās sezonās viņš bija viens no Rīgas komandas uzbrukuma līderiem.

Paredzams, ka Indrašis līgu nemainīs un pievienosies kādam no KHL klubiem. Krievijas mediji iepriekš vēstīja, ka interese par uzbrucēju bijusi no Čeļabinskas "Traktor".

Indrašis pārstāvējis Latvijas izlasi astoņos pasaules čempionātos un 2014.gada olimpiskajās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi