Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ovečkinam vēl neizdodas gūt 700.vārtus karjerā; Capitals svin panākumu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Aleksandrs Ovečkins ceturtdien regulārā čempionāta spēlē palika "sausā" un aizvien ir divu "golu" attālumā no 700.vārtiem karjerā, kamēr viņa pārstāvētā vienība Vašingtonas Capitals izcīnīja uzvaru.

"Capitals" viesos ar 3:2 (0:2, 1:0, 2:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche".

Vašingtonas klubā pa divām rezultatīvām piespēlē iekrāja Džons Karlsons un Lars Ellers, savukārt to pašu pretējā laukuma pusē iespēja Neitans Makinons, kura komandas biedrs Andrē Burakovskis pievienoja 1+1.

Ovečkins šajā spēlē palika "sausā", kā rezultātā viņam aizvien pietrūks divi "goli", lai sasniegtu 700.vārtu robežu.

Citā spēlē Anaheimas "Ducks" mājās ar 0:6 (0:4, 0:1, 0:1) pārliecinoši zaudēja Kalgarī "Flames".

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Mīkaels Baklunds un Marks Janovskis, bet tikpat rezultatīvas piespēles iekrāja Endrū Mandžiapane un Tīdžejs Brodijs. Kems Talbots Kalgarī komandas vārtos atvairīja visus 44 metienus.

Pie panākuma mājās tika arī Vegasas "Golden Knights", kas ar 6:5 (2:3, 1:1, 2:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja čempionvienību Sentluisas "Blues".

"Pokeru" jeb četrus vārtus iemeta Zeks Sendfords, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Raiens O'Railijs, Vinss Dans un Alekss Pietrandželo. Vegasas komandā četras rezultatīvas piespēles Markam Stounam, par divām piespēlēm mazāk iekrāja Šea Teodors un Viljamss Karlsons. Vēl divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli pievienoja Makss Pačioreti, bet Džonatans Maršeso iemeta divus vārtus.

Tikmēr Minesotas "Wild" mājās ar 3:4 (2:1, 1:0, 0:2, 0:0, 0:2) "bullīšos" zaudēja Ņujorkas "Rangers".

Ņujorkas komandā ar 1+1 izcēlās Artēmijas Panarins, kurš arī realizēja uzvaru nesošo "bullīti". Pretējā komandā šādu pašu statistiku nopelnīja Jonass Brodīns un Džordans Grīnvejs.

Graujošu panākumu svinēja arī Nešvilas ""Predators", savā laukumā ar 5:0 (3:0, 2:0, 0:0) pārspējot spēcīgo Ņujorkas "Islanders". Mājinieku rindās Kreigs Smits izcēlās ar savu karjeras pirmo "hat-trick", kamēr Roko Grimaldi pievienoja 1+1. Jūse Saros Nešvilas vienības vārtos atvairīja 31 metienu.

Visbeidzot Tampabejas "Lightning" mājās ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) uzveica Edmontonas "Oilers", svinot devīto panākumu pēc kārtas. 

"Lightning" komandā vārtus guva Janni Gords, Pets Marūns un Sedriks Pakets, bet vienīgo "golu" Edmontonas klubā iemeta Raiens Nūdžents-Hopkinss.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja vārtsargs Matīss Kivlenieks ceturtdien NHL spēlē palīdzēja savai komandai Kolumbusas "Blue Jackets" nonākt līdz papildlaikam, kurā nācās piekāpties Zemga Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres".

"Blue Jackets" viesos ar 3:4 (1:0, 1:1, 1:2, 0:1) papildlaikā piekāpās "Sabres".

Kolumbusas vienības vārtos Kivlenieks noķēra 23 no 27 metieniem, atvairot 85,2% raidījumu. Vārtsargam šī bija trešā spēle NHL karjerā. Līdz šim viņš pamatlaikā nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

"Sabres" rindās Girgensons laukumā pavadīja 16 minūtes un divas sekundes, no kurām pusminūte nospēlēta mazākumā. Tāpat uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi bloķēja metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Piektdien Kolumbusas komandai ir paredzēta vēl viena spēle - jātiekas ar Ņujorkas "Rangers". Paredzams, ka šajā duelī vārtos stāsies Elvis Merzļikins, kuru atzina par pagājušās nedēļas pirmo zvaigzni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi