Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ozoliņš pagaidām neziņā par nākotnes plāniem

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo kapteinis Sandis Ozoliņš pagaidām vēl nezina, vai turpinās spēlēt arī nākamajā sezonā, intervijā portālam sports.ru pastāstīja pieredzējušais aizsargs.

39 gadus vecajam Ozoliņam pēc šīs sezonas noslēdzās līgums ar Rīgas Dinamo, un vislielāko interesi par aizsarga pakalpojumiem izrāda Magņitogorskas Metallurg komanda, kas viņam piedāvā trīs miljonus dolāru (1 593 000 latu) sezonā, šonedēļ vēstīja izdevums Sporta Avīze.

Rīgas Dinamo rindās Ozoliņa alga šosezon bija 935 000 eiro (657 118 lati).

Tomēr Ozoliņš intervijā sports.ru korespondentam Igoram Jeronko atzina, ka pagaidām par nākotnes plāniem neko nevar pateikt.

"Pagaidām neko konkrētu nevaru pateikt. Varbūt spēlēšu, bet varbūt - nē," teica Ozoliņš. "Tīri cilvēciski neko nevaru pateikt, un tas nav atkarīgs ne no kādiem apstākļiem. Pienāks laiks, un pieņemšu lēmumu, tāpēc neko nesolīšu."

Tāpat Ozoliņš nevēlējās komentēt Magņitogorskas Metallurg izteikto piedāvājumu. "Tās ir tikai baumas, un tās es nekomentēju."

Ozoliņš atzina, ka lielu iespaidu uz viņa sniegumu šosezon atstāja muguras trauma, ko aizsargs guva vēl pirmssezonas treniņnometnē.

"Man vienkārši nebija iespējas pienācīgi sagatavoties sezonai, jo muguras trauma, ko guvu pašā treniņnometnes sākumā, atstāja iespaidu uz visu sezonu," izteicās Ozoliņš. "Savainojuma dēļ mēnesi neko nedarīju, kas arī ietekmēja manu spēli sezonas gaitā."

Šosezon Rīgas Dinamo jau ceturto sezonu pēc kārtas iekļuva Gagarina kausā, tomēr nespēja pārvarēt pirmo kārtu, kurā saspringtā sērijā ar 3-4 piekāpās Ņižņijnovgorodas Torpedo.

"Sērijas septītajā spēlē visu izšķir sīkumi, kaut kādas detaļas un arī veiksme. Taču tam nav nekādas nozīmes, jo uzvarētājs jebkurā gadījumā ir nogājis garu septiņu spēļu ceļu. Jāuzslavē Torpedo komanda un ar cieņu jāsaka, ka mēs zaudējām, bet nākotnē centīsimies uzvarēt," aizvadīto sēriju ar Ņižņijnovgorodas klubu atcerējās Ozoliņš.

Šosezon aizvadītajās 50 KHL regulārā čempionāta spēlēs Ozoliņš guva desmit vārtus un izpildīja desmit rezultatīvas piespēles, bet septiņās Gagarina kausa cīņās viņa kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Savukārt kopumā aizvadītajās 158 KHL spēlēs aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas Dinamo komandā Ozoliņš spēlējis kopš 2009./2010.gada sezonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi