Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Ledus problēmu dēļ Dinamo pārbaudes spēli Zviedrijā neaizvadīs

Ledus problēmu dēļ Rīgas Dinamo pirmdien Zviedrijā paliks bez iepriekš paredzētās pārbaudes spēles pret vietējo hokeja klubu Timra IK.Dinamo hokejisti Zviedrijas treniņnometnes laikā dzīvo nelielā pilsētiņā Arbogā, taču neparedzēti apstākļi jau pirmajā dienā ieviesa korekcijas treneru plānos. Ledus hallē, kur pirmdien bija paredzēts aizvadīt pirmo pārbaudes spēli ar Timra IK komandu sabojājās kompresors, un ledus laukuma vietā bija tikai ūdens, informēja klubā.

Abas puses mēģināja vienoties par spēles pārcelšanu uz otrdienu, taču šāds risinājums izrādījās neiespējams, jo arī Zviedrijas komandai ir savs laicīgi izplānotais gatavošanās grafiks, ziņo aģentūra BNS.

Līdz ar to Rīgas Dinamo Zviedrijā aizvadīs tikai trīs spēles – ceturtdien ar Timra, piektdien ar Södertälje SK un sestdien ar Örebro HK.

Treneri uz Zviedriju ir līdz paņēmuši trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 16 uzbrucējus, daļa no kuriem turpina cīņu par iekļūšanu pamatsastāvā.

Salīdzinot ar Pinskas turnīru, šoreiz treneri mājās nolēma atstāt aizsargu Maksimu Širokovu un uzbrucēju Sergeju Pečuru, bet klāt nākuši – trešais vārtsargs Ervīns Muštukovs, aizsargs Sandis Ozoliņš un uzbrucēji Toms Hartmanis, Raimonds Vilkoits, kā arī KHL draftā izvēlētais uzbrucējs Roberts Bukarts.

x x x

Rīgas Dinamo sastāvs:

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Martin Prusek, Ervīns Muštukovs.
Aizsargi: Kristaps Sotnieks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Lee Sweatt, Sergejs Durdins, Oļegs Sorokins, Sandis Ozoliņš, Rodrigo Laviņš.
Uzbrucēji: Roberts Jekimovs, Ronalds Cinks, Mārtiņš Cipulis, Ģirts Ankipāns, Aleksandrs Ņiživijs, Armands Bērziņš, Jānis Sprukts, Gints Meija, Miķelis Rēdlihs, Lauris Dārziņš, Martin Kariya, Mike Iggulden, Toms Hartmanis, Andris Džeriņš, Roberts Bukarts, Raimonds Vilkoits.

(papildināta ar 3.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi