Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Policija noskaidrojusi visus konfliktā ar Masaļski iesaistītos cilvēkus

Valsts policija jau paspējusi noskaidrot visus konfliktā ar hokeja kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargu Edgaru Masaļski iesaistītos cilvēkus, uzbrukums nav bijis vērsts pret Masaļski kā hokejistu, aģentūrai BNS pavēstījis Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāvis Edgars Dudko. Uzbrukums nav bijis vērsts pret Masaļski kā hokejistu. "Tās bija savstarpējas nesaskaņas, īss un kodolīgs konflikts", kurā vienīgais cietušais bija Masaļskis, teicis policijas pārstāvis.

Iepriekš policija neapstiprināja kluba Rigas Dinamo izplatīto informāciju, ka hokejistam Edgaram Masaļskim Vecrīgā ir uzbrukts. "Konflikts ir bijis noteikti abpusējs, nevar uzskatīt, ka kāds apzināti uzbrucis personai, tādas informācijas policijai nav," Latvijas televīzijas Panorāmai otrdien teica Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis. Pats sportists ārstiem teicis, ka guvis sadzīves traumu.

Rīgas Dinamo komandas ārsts otrdienas pēcpusdienā izplatīja paziņojumu, kurā teikts, ka Edgaram Masaļskim ir labās kājas ārējās potītes lūzums. Lai paātrinātu izveseļošanās procesu, rīt sportistam tiks veikta operācija. Taču ledus treniņus E.Masaļskis varēs atsākt tikai pēc trim mēnešiem.

Kā Dienai iepriekš pastāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane, pulksten četros no rīta Kaļķu ielā videonovērošanas kamera fiksēja uz ielas gulošu cilvēku. Notikuma vietā ieradās pašvaldības policija, bet tur jau atradās ātrā palīdzība. Persona atteicās gan no mediķu palīdzības, gan policijas palīdzības un iekāpa taksometrā, notikumus atstāstīja I.Tīmane. Persona teikusi, ka tai ir izmežģīta potīte. Uz jautājumu, vai šis cilvēks bijis Edgars Masaļskis, I.Tīmane teica:"Varu tikai pateikt, ka sakrīt vieta un laiks."

"Ja viņš saka, ka policijas palīdzība nav vajadzīga, ka viņam ir izmežģīta potīte, tad policijai nav iespēju neko meklēt un rosināt," teica I.Tīmane, atbildot uz jautājumu, vai policijai nebija jārosina pārbaude uzreiz. Pašvaldības policisti sniedzot liecības Valsts policijai.

Savukārt Rīgas Dinamo izplatīja informāciju, ka Latvijas hokeja izlases un Rīgas Dinamo vārtsargs naktī uz otrdienu cieta uzbrukumā. Pēc spēļu sērijas, kad 14 dienu laikā bija jāaizvada astoņas spēles, hokejistiem tika iedotas divas brīvdienas un tie pirmdienas vakarā ieturēja kopīgas vakariņas. Mājupceļā no tām E.Masaļskim Vecrīgā uzbruka pieci līdz seši cilvēki, šādu informāciju sniedz E.Masaļska klubs.

Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, noskaidroja Diena. Sākotnējo informāciju par uzbrukumu Valsts policija uzzināja tikai no preses. Kā sacīja Rīgas reģiona pārvaldes (VP RRP) preses pārstāve Sigita Pildava, policija pēc informācijas izlasīšanas presē sazinājās ar E.Masaļska klubu. Tur policiju informēja, ka E.Masaļskis pēc kautiņa atrodas Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā (TOS).

Slimnīcā sportists ieradies otrdien dienas laikā, viņam konstatēti sasitumi un smaga kājas trauma, vēstīja LTV. Iesniegumu policijai E.Masaļskis uzrakstījis pēc tam, kad policija viņu apmeklējusi slimnīcā.

Otrdien tika sasaukta akciju sabiedrības Dinamo Rīga valdes un padomes ārkārtas sēdes, kurās nolemts veikt notikušā izmeklēšanu un apstākļu noskaidrošanu.

Pagājušajā nedēļa Masaļskis tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas vērtīgāko vārtsargu, turklāt viņš pirmdien laboja līgas sausās sērijas rekordu, neielaižot ripu vārtos 138 minūtes un 54 sekundes.

(papildināta ar 1.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

asd

Rīgas Dinamo paliek pie versijas, ka Masaļskim uzbrukts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi