Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Par Indraši nopietnāko interesi izrāda Skudras vadītais Torpedo; NHL piedāvā pārbaudes laika līgumu

Par latviešu uzbrucēju Miku Indraši visnopietnāko interesi pašlaik izrāda Pētera Skudras trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Ņižņijnovgorodas Torpedo, aģentūrai R-Sport atklājis sportista aģents Aleksandrs Černihs."Interesi par Miku izrādījuši daudzi KHL klubi, tomēr vismērķtiecīgākā tā ir no Ņižņijnovgorodas Torpedo puses," izteicies Černihs.

"Tāpat viens no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem piedāvā viņam līgumu uz pārbaudes laiku.""Tagad pašam Indrašim jāizlemj, kur viņš vēlas turpināt karjeru. Ja viņš paliks KHL, bet aizies no Rīgas Dinamo, mums vajadzēs risināt jautājumu par kompensāciju Latvijas klubam," paudis aģents.Iepriekš portāls championat.com ziņoja, ka no NHL komandām par Indraši interesi izrādot Ņujorkas Islanders vienība.Indrašis KHL aizvadījis iepriekšējās četras sezonas Rīgas Dinamo sastāvā, 165 mačos izceļoties ar 43 vārtiem un 53 rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +18.Skudras trenētā Torpedo komanda iepriekšējā KHL sezonā regulāro čempionātu noslēdza ar deviņām uzvarām pēdējo 11 maču laikā, bet pēc tam izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā ar 1-4 piekāpās nākamajai čempionei Sanktpēterburgas SKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi