Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pēc Merzļikina traumas par Korpisalo dublieri kļuvis Kivlenieks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas Blue Jackets pirmdien no sava fārmkluba Amerikas hokeja līgā (AHL) Klīvlendas Monsters izsauca latviešu vārtsargu Matīsu Kivlenieku, ziņo Klīvlendas vienība savā interneta mājaslapā.

LETA jau ziņoja, ka Kivlenieks Klīvlendas "Monsters" sastāvā atgriezās tikai svētdien, vairākas nedēļas būdams otrā numuru lomā "Blue Jackets". Pretējā virzienā pēc traumas izārstēšanas ceļoja somu vārtsargs Jonass Korpisalo.

Pēc tam, kad pirmdienas spēlē, ko "Blue Jackets" savā laukumā pagarinājumā uzvarēja ar 4:3 un kurā otrs latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins otrajā periodā guva traumu, Kivlenieks no "Monsters" izsaukts atpakaļ uz NHL klubu.

Tikmēr "The Athletic" žurnālists Ārons Porclains tviterī raksta, ka pirmdien savainojumu guvušais Elvis Merzļikins nav devies uz vienu izbraukuma spēli, kurā "Blue Jackets" otrdien tiksies ar Minesotas "Wild". Pēc tam "Blue Jackets" atgriezīsies Kolumbusā, kur piektdien uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

23 gadus vecais Kivlenieks divvirzienu triju gadu līgumu parakstīja 2017.gada 25.maijā.

Šosezon viņš laukumā "Blue Jackets" rindās devies četrās spēlēs, izcīnot vienu uzvaru. Vidēji mačā viņš savos vārtos ielaidis 2,41 ripu, kā arī atvairījis 90,7 procentus pretinieku metienu.

Klīvlendas vienības rindās viņa rādītāji šajā sezonā ir deviņas uzvaras un desmit zaudējumi, no kuriem astoņi ir pamatlaikā. Vienā spēlē viņš nostāvējis "sausā", vidēji mačā ielaižot vārtos 2,97 ripas un atvairot 90,4 procentus metienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi