Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Pēdējā NHL maiņas darījumu dienā Girgensons šķiras no vēl viena komandas biedra

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) šīs sezonas spēlētāju maiņas darījumu pēdējā dienā aizmainījusi kanādiešu uzbrucēju Džeimiju Makginu.

Spēlētāju maiņu darījumu pēdējā dienā bija zema aktivitāte. Pirmdien kopumā notika seši maiņas darījumi, kuros iesaistīti 13 spēlētāji un četras NHL drafta izvēles. Līgas lielākās zvaigznes nevienā no darījumiem nebija iesaistītas.

Savukārt vienu maiņas darījumu veikusi Girgensona pārstāvētā Sabres komanda, kas Makginu nosūtījusi uz Anaheimas Ducks komandu, kas maiņas darījumā pretī devusi 2016.gada NHL drafta trešās kārtas izvēli.

Darījumā iekļauts papildu nosacījums. Ja Ducks šosezon izslēgšanas spēlēs sasniegs Rietumu konferences finālu un Makgins aizvadīs pusi no komandas spēlēm, tad Sabres iegūs citu izvēli - 2017.gada NHL drafta otrajā kārtā.

Sabres sastāvā šosezon 27 gadus vecais Makgins piedalījās visos 63 mačos, guva 14 vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles. Ar 27 punktiem uzbrucējs šosezon bija piektais rezultatīvākais spēlētājs Bufalo komandā.

Sabres nedēļas laikā veica trīs maiņas darījumus. Bufalo iepriekš aizmainīja arī amerikāņu aizsargu Maiku Vēberu uz Vašingtonas Capitals, pretī saņemot trešās kārtas izvēli 2017.gada NHL draftā. Bufalo sastāvā Vēbers šosezon piedalījās 35 spēlēs, guva vienu vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka Sabres pagājušās nedēļas nogalē no Otavas Senators ieguva trīs uzbrucējus Aleksu Gaptilu, Eriku O'Delu un Koulu Šneideru, kā arī aizsargu Maiklu Sdao, kuri šosezon pamatā spēlējuši Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Pagājušajā nedēļā tika vēstīts, ka Vankūveras Canucks komanda vēlas aizmainīt latviešu uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu, tomēr tas nav noticis. Latvijas hokejistam pēc šīs sezonas noslēgsies līgums un viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu.

Ķēniņš šosezon pamatā pārstāv Canucks fārmklubu Jūtikas Comets, kas spēlē AHL, kur latviešu uzbrucējs pēdējos piecos mačos katrā atzīmējies vismaz ar vienu rezultatīvu piespēli.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa muguru no Vācijas

Latvijas hokeja izlase neiztur pretinieku spiedienu un saņem kārtīgu pērienu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi