Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pietrūkst arī finiša taisnē

Rīgas Dinamo KHL čempionāta regulārās sezonas pēdējā nedēļā zaudē otro reizi pēc kārtas.

Tikai viena iemesta ripa pret principiāliem pretiniekiem. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas priekšpēdējā spēlē mājās zaudēja Minskas Dinamo ar 1:2. Deniss Paršins rīdziniekiem guva vienīgos vārtus. Sestdien pulksten 17 Arēnā Rīga pēdējā spēle ar Habarovskas Amur

Pirms ceturtdienas spēlēm regulārā čempionāta intrigas kamols pa lielo rēķinu jau bija atšķetināts, jo visas 16 izslēgšanas spēļu dalībnieces kļuva zināmas jau otrdien. Piemaskavas Vitjaz zaudēja Helsinkos Jokerit ar 2:3, un Rietumu konferencē pēdējo, astoto, ceļazīmi pēc uzvaras pār HK Soči ar 6:1 nopelnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas Spartak. Tas nozīmē, ka sestdien KHL sezona beigsies arī Vitjaz spēlējošajam Latvijas uzbrucējam Kasparam Daugaviņam. Gagarina kausā no latviešiem iespēja spēlēt būs tikai Jokerit vārtsargam Jānim Kalniņam, ja treneri viņam uzticēs vārtu sargāšanu. Ceturtdien Kazaņas Ak Bars varēja aizpildīt vienu robu komandas panākumu sarakstā. Ar trīs izcīnītajiem Gagarina kausiem Ak Bars ir visu laiku titulētākā KHL komanda, taču kazaņieši nekad vēl nav izcīnījuši Kontinenta kausu, ko pasniedz regulārā čempionāta uzvarētājiem. Vakar Ak Bars ar 2:3 "bullīšu" sērijā zaudēja Magņitogorskas Metallurg, un regulārā čempionāta labākā komanda kļūs zināma pēdējā spēļu dienā.

Minskas Dinamo ieradās Rīgā pēc rezultatīva 5:6 zaudējuma mājās Austrumu konferences lejasgala komandai Habarovskas Amur. Pēc izdarītajiem metieniem minskieši bija teju divas reizes pārāki (46:24), taču palika bez punktiem. Pie rezultāta 4:4 pamatvārtsargu čehu Dominiku Furhu nomainīja Aleksejs Kolosovs. Šķiet, ka punkti Minskas komandai tomēr varētu vēl noderēt. Saglabājot sesto vietu, Baltkrievijas klubam pirmajā kārtā būs jāspēlē ar Maskavas Dinamo vai Jaroslavļas Lokomotiv, nevis ar CSKA vai SKA. Armijas komandas tomēr ir jaudīgākas, lai gan minskiešiem jebkurā gadījumā būs sarežģīti pārvarēt Gagarina kausa izcīņas pirmo kārtu.

Rīgas Dinamo ārpus sastāva pieteikuma palika vārtsargs Ivans Naļimovs, kuram esot cirkšņa savainojums. Vārtos stājās Jānis Voris un vairākkārt glāba komandu bīstamās situācijās. Pārsvars bija minskiešiem, taču lielu degsmi viņu darbībās nemanīja. Pirmajā trešdaļā Miks Indrašis varēja atklāt spēles rezultātu, taču situācijā viens uz vienu ar Kolosovu, kurš sargāja vārtus, nevis Furhs, pārāks izrādījās vārtsargs. Rīgas komandas pirmā maiņa tomēr nodzēsa nulli no tablo. Indrašis uz tālo stabiņu izspēlēja ripu Denisam Paršinam, kurš prata to iedabūt vārtos. Tas gan tā arī palika vienīgais rīdzinieku vārtu guvums. Trešajā periodā no tuvas distances tika atļauts iemest Iļjam Solovjovam, bet uzvaras vārtu guvumā minskiešiem nedaudz arī paveicās. Robam Klinkhameram nūja bija pacelta jau pleca augstumā, taču tiesneši vārtu guvumu ieskaitīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi