Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pievīla realizācija

Hokeja juniori turnīra svarīgākajā spēlē zaudē baltkrieviem.

Izredzes sarukušas līdz minimumam. Latvijas U-20 junioru hokeja izlase Dānijas pilsētā Hersholmā pasaules 1. divīzijas čempionāta līderu savstarpējā spēlē zaudēja Baltkrievijas vienaudžiem ar 1:2. Raivis Ansons guva vienīgos vārtus. U-20 junioriem ceturtdien pulksten 14 pēc Latvijas laika jāspēlē ar Ungāriju un sestdien plkst. 21 – ar Kazahstānu. Sešu komandu konkurencē tikai uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz augstāko grupu.

Abi galvenie pretendenti uz pirmo vietu savstarpējo tikšanos sagaidīja ar vienādu punktu skaitu, taču pēc krasi atšķirīgi aizvadītām spēlēm. Baltkrievi muskuļus bija izrādījuši pret Dāniju (9:1) un Ungāriju (8:2), savukārt Latvijas juniori ar grūtībām bija noliekuši Norvēģiju (4:2) un galotnē veiksmīgi atspēlējušies pret Dāniju (5:4).

Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis baltkrievu līderu neitralizēšanai pretī sūtīja Martina Laviņa virknējumu, kas kopumā ar doto uzdevumu sekmīgi tika galā, taču abas ripas baltkrievi tomēr iemeta, kad laukumā bija viņu vadošā trijnieka uzbrucēji. Pirmajā gadījumā Baltkrievijas juniori realizēja skaitlisko vairākumu, bet otrajā – kapteinis Aleksandrs Suvorovs iemeta pretuzbrukumā divatā pret vienu aizsargu. Latvijas izlases uzbrukuma līderis Raivis Ansons, kuru draftējusi NHL komanda Pitsburgas Penguins, intrigu atjaunoja 56. minūtē ar realizētu soda metienu. Spēles gaitā Latvijas junioriem bija vēl vairākas ļoti labas izdevības gūt vārtus, taču tās palika neizmantotas.

Tagad maz ticams, ka baltkrievi paklups pret Kazahstānu vai Norvēģiju. Ar vienu konkurentu zaudējumu var arī nepietikt. Latvijas junioriem saglabājas tikai ļoti teorētiskas izredzes uz pirmo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi