Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Podziņam rezultatīva piespēle Vitjaz uzvarā, M.Rēdliham un Kuldam lielākie spēles laiki komandās

Otro spēli pēc kārtas ar rezultivitātes punktu pirmdien KHL čempionātā atzīmējās Ainars Podziņš, ar rezultatīvu piespēli palīdzot Čehovas Vitjaz klubam savā laukumā ar 2:1 uzveikt līgas vājāko vienību Jekaterinburgas Avtomobilist. Pie uzvarām tika arī Oskara Bārtuļa, Miķeļa Rēdliha, Georgija Pujaca, Aleksandra Ņiživija un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētie KHL klubi.

Podziņš spēles 51.minūtē ar rezultatīvu piespēli Džošua Henesī piedalījās komandas otro vārtu guvumā, tobrīd rezultāts kļuva 2:0. Lai gan atlikušajā laikā Avtomobilist vienus vārtus atguva, jau trešo uzvaru pēc kārtas svinēja čehovieši. Iepriekšējā mačā Podziņš guva savus pirmos vārtus Vitjaz sastāvā. Šoreiz viņam 16:47 liels spēles laiks.

Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija pārstāvētā Prāgas Lev komanda savā laukumā atspēlējās no 0:3 pret Čerepovecas Severstaļ, uzvarot ar 5:4. Uzvarētājiem divi vārti un rezultatīva piespēle Mihalam Repikam. Abi Latvijas uzbrucēji spēlēja maz - Cipulim 8:50 minūtēs viens metiens, Ņiživijam 7:30 uz ledus un zaudējums vienīgajā iemetienā. Pēc šīs uzvaras Lev krietni uzlaboja izredzes iekļūt play-off - no 8.vietas klubu šķir divi punkti.

Edgars Masaļskis palika rezervē spēlē, kura latviešu vārtsarga pārstāvētā Hantimansijskas Jugra viesos ar 4:5 piekāpās Ufas Salavat Julaev, ciešot trešo zaudējumu pēdējos četros mačos. 3.periodā Jugra guva divus vārtus un pietuvojās ufiešiem līdz minimumam, tomēr rezultātu izlīdzināt nespēja. Šī Hantimansijskas klubam bija ļoti svarīga spēle cīņā par 8.pozīciju Austrumu konferencē.

Divu Latvijas izlases aizsargu pārstāvēto klubu cīņā Oskars Bārtulis un Doņeckas Donbass viesos ar 5:2 uzveica Novosibirskas Sibirj un Artūru Kuldu. Uzvarētājiem ar četriem rezultivitātes punktiem izcēlās Lukašs Kašpars (2+2) un Rendijs Robiteils 1+3). Kulda nospēlēto 24 minūšu un 11 sekunžu laikā (lielākais spēles laiks komandā) izdarīja trīs metienus, savukārt Bārtulis (19:01) pretinieku vārtsargu traucēja vienu reizi. Abi spēlēja savu komandu otrajos aizsargu pāros.

Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv savā laukumā ar 2:1 uzveica Ņižņijnovgorodas Torpedo, dodot pamatīgu triecienu pretinieku izredzēm iekļūt Gagarina kausa izcīņā. Uzvarētājiem vārtus guva Daniils apaļkovs un Stefans Kronvals, bet pirmās maiņas uzbrucējs Rēdlihs 20 minūšu un 30 sekunžu laikā (lielākais spēles laiks komandā, aizsargu ieskaitot!) izcēlās ar vienu metienu.

Lauris Dārziņš Kazaņas Ak Bars otrajā uzbrucēju virknējumā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 35 sekundes (3 metieni pa vārtiem), bet komanda ar 2:4 savā laukumā atzina Astanas Baris pārākumu. Vienam no spēcīgākajiem Austrumu konferences klubiem šis bija jau otrais zaudējums pēc kārtas. 

Vēl citā mačā pie kārtējās uzvaras tika Austrumu konferences līdervienība Omskas Avangard un Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, kuri ar 4:1 viesos uzveica Ņižņekamskas Ņeftehimik. Pujacs nospēlēto 20 minūšu un 21 sekundes laikā atzīmējās ar divminūšu noraidījumu, uzvarētājiem vārti un rezultatīva piespēle Aleksandra Popova rēķinā.

Latvijas hokeja speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā KHL čempionvienība Maskavas Dinamo savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos uzveica Magņitogorskas Metallurg. Jāpiebilst, ka maskavieši atspēlējās tikai pamatlaika 59.minūtē (Iļja Gorohovs), bet vienīgo pēcspēles metienu realizēja Jakubs Petružaleks.

Rietumu konferencē Lokomotiv, pateicoties līderpozīcijai  Tarasova divīzijā, ir 2.vietā (89 punkti 48 spēlēs), Maskavas Dinamo ir trešie (96, 47), Donbass ieņem 8.pozīciju (65, 48), Lev ir 9.vietā (63, 47), bet Vitjaz atrodas 12.vietā (55, 47), vēl saglabājot teorētiskas izredzes spēlēt Gagarina kausa izcīņā. Austrumos pirmie ir Avangard (101, 48), otrie - Ak Bars (95, 47), Sibirj ieņem 7.vietu (73, 47), bet Jugra ir devītie (65,48). Visām komandām līdz regulārā turnīra beigām atlikušas 4-5 spēles. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi