Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Popradas Lev hokejisti pirmo uzvaru KHL svin Rīgā pār Dinamo

Rīgas Dinamo hokejisti kļuvuši par KHL čempionāta debitantu Popradas Lev pirmajiem upuriem jaunajā sezonā. Pirmdien Arēnā Rīga Slovākijas klubs izcīnīja savu pirmo uzvaru debijas sezonā - 2:0. Savukārt dinamiešiem šī bija ceturtā neveiksme līdzšinējās piecās spēlēs. Nākamais mačs rīdziniekiem paredzēts trešdien pret Olega Znaroka trenēto Maskavas Dinamo.

Rautakallio: Šis bija viens no tādiem vakariem, kādu es vairs nekad nevēlētos piedzīvot

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (2:3 pret Minskas Dinamo) mājinieku sastāvā notikušas vairākas izmaiņas. Šoreiz mājinieki spēlē ar sešiem aizsargiem - pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriezies Sotnieks, bet malā palikuši Laviņš, J.Rēdlihs un Andersons. Uzbrukumā mikrotraumu guvušā Lundmarka vietā spēlē Melins un kā 13.uzbrucējs pieteikts Štāls.

Starta posmu mazliet apņēmīgāk un aktīvāk aizvadīja Lev hokejisti. 6.minūtē viņi uz pusotru minūti ieguva divu vīru skaitlisko pārsvaru, tomēr rīdzinieki ne bez pūlēm izturēja. Perioda vidū pēc vairākiem viesu noraidījumiem Dinamo izdevās pārņemt iniciatīvu, taču patiešām bīstamu situāciju pie Tomaša Dubas sargātajiem vārtiem ilgi nebija. Tikai pašās pirmās trešdaļas beigās īsā laika brīdī savas iespējas neizmantoja M.Rēdlihs, Varjs un Galviņš.

Otrais periods atsākās gluži līdzīgā cīņā, kurā abu komandu spēlētāji uzmanīgi darbojās aizsardzībā, tāpēc uz ledus bija daudz spēka divcīņu, taču diezgan maz reālu vārtu gūšanas izdevību. Paradoksāli, bet bīstamākās situācijas pie rīdzinieku vārtiem bija, mājiniekiem spēlējot skaitliskajā vairākumā, kad Holts uzvarēja dueļos ar Bartečko un Naģu. Divreiz savu reakciju perioda vidū nodemonstrēja arī Duba.

Trešdaļas beigas jau pagāja ar izteiktu Popradas komandas pārsvaru. Labu brīdi, pateicoties Holta sniegumam, rezultāts palika neatklāts, taču minūti līdz pārtraukumam bezspēcīgs bija arī viņš - pretuzbrukumu pabeidza Rastislavs Špirko.

Jau ar trešā perioda pirmajām sekundēm Rīgas Dinamo hokejisti metās atspēlēties, taču centieni kāpināt tempu ātri vien iestrēga kārtējās divcīņās pie apmales. Bet Cibuļska noraidījums maksāja otro vārtu zaudējumu. Pēc ļoti asprātīgas Naģa piespēles "lauvu" pārsvaru dubultoja Vaclāvs Nedorosts.

Par spīti teritoriālajam pārsvaram laukuma saimnieku centieni atspēlēties pamatlaika pēdējās 10 minūtēs bija smagnēji un ne visai bīstami. Dažus "pusmomentus" ar partneru palīdzību netralizēja Duba.

Pēc šīs spēles Rīgas Dinamo un Lev KHL Rietumu zonas turnīra tabulā ar četriem punktiem dala 9.-10.vietu. Punkts mazāk ir Čehovas Vitjaz hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL čempionāts

Rīgas Dinamo - Popradas Lev 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Vārti:
38:59 Špirko (Pilāržs, Štrbaks) - 0:1, 45:18 Nedorosts (Naģs, vair.) - 0:2
Metieni
: 25 -24
Soda min.: 12 (Reķis, Kr.Rēdlihs, Varjs, Galviņš, Ozoliņš, Cibuļskis pa 2) - 12
Iemetieni: 32 - 28
Dinamo: Holts, Ozoliņš - Cibuļskis, Ņiživijs – Varjs – M.Rēdlihs, Reķis – Galviņš, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Sotnieks – Kr.Rēdlihs, Meija – Džeriņš – Melins, Cipulis – Luseniuss – Podziņš, Štāls.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi