Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pret Kanādu sastāvs nemainīsies

Latvijas hokeja izlases sestdienas treniņā _Halifax Forum _treniņu arēnā sastāva virknējumi nebija mainījušies. Galvenā trenera palīgs Harijs Vītoliņš informēja, ka svētdienas mačā pret Kanādu spēlēs tādi paši laukuma piecnieki kā pasaules čempionāta pirmajā mačā pret ASV (0:4). “Neredzējām iemeslu, kāpēc piecniekos būtu jāveic izmaiņas. Arī vārtus sargās Edgars Masaļskis. Ja reiz NHL vārtsargi var spēlēt ik pēc dienas, kāpēc lai to nevarētu darīt arī Masaļskis.”

Sākotnēji izskanēja versija, ka pret Kanādu vārtsargi Masaļskis un Sergejs Naumovs spēles laiku dalīs uz pusēm. Pēc pēdējām ziņām, ja nebūs krasu pavērsienu spēles gaitā, visas 60 minūtes vārtos būs Masaļskis. Sestdienas treniņā Halifax Forum arēnā, kura zināmā mērā ir unikāla, jo jau 1921.gadā apjumta 5000 skatītājiem, galvenā uzmanība tika pievērsta spēlei skaitliskajā mazākumā. Pret ASV visas četras ripas Masaļska vārtos ielidoja, spēlējot četratā pret pieciem amerikāņiem. “Aizsargiem piekodinājām uzmanību koncentrēt uz aizsargiem, nevis uz ripu. Dažās epizodēs mūsu aizsargi izšķīrās par drosmīgu soli, proti, ripas uzņemšanu uz sevi, taču ripas labāk lai paliek Masaļska ziņā. Aizsargu galvenais uzdevums ir neļaut uzbrucējiem saimniekot vārtu priekšā,” skaidroja Vītoliņš, kurš treneru korpusā atbild par aizsargu rīcību spēles laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi