Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Pujacam un Cipulim rezultatīvas piespēles KHL čempionāta mačos

Ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcēlās Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, bet viņa pārstāvētā pagājušās sezonas Gagarina kausa fināliste Omskas Avangard ar 1:6 (0:2, 1:3, 0:1) izbraukumā zaudēja Ufas Salavat Julajev vienībai. Piespēle arī Mārtiņam Cipulim - viņa un Aleksandra Ņiživija pārstāvētā Prāgas Lev savā laukumā ar 5:2 uzveica Čehovas_ Vitjaz _un Ainaru Podziņu.

Pujacs piedalījās savas komandas vienīgajos gūtajos vārtos, kad otrās trešdaļas beigās vairākumā 1:5 panāca Tomāšs Zaborskis. 

Avangard komandas trešajā aizsargu pārī spēlējušais Pujacs uz ledus pavadīja 21 minūti un vienu sekundi, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Viņa kontā četri nesekmīgi metieni pa vārtiem. Šīs sezonas 44 mačos aizsargs guvis vienus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles. Ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli Ufas kluba rindās izcēlās Miroslavs Blatjaks. 

Trešo uzvaru pēc kārtas KHL regulārā čempionāta spēlēs trešdien izcīnīja Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas Donbass, kas ar rezultātu 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pieveica Habarovskas Amur

Pēc Igora Ožiganova precīza metiena pirmā vadībā izvirzījās Amur vienība, tomēr turpinājumā vārtus guva vienīgi Donbass hokejisti, izceļoties Vāclavam Nedorostam, Sergejam Peretjaginam, Rendijam Robiteilam, kurš turklāt precīzs bija mazākumā, un Tuomasam Kīskinenam. Bārtulis šoreiz nospēlēja 20 minūtes un 36 sekundes, metienus pa vārtiem neizpildot.

Līdz ar to Donbass komanda uzvarēja visās trijās izbraukuma spēlēs Tālajos Austrumos, turpinot nostiprināties Gagarina kausa zonā. Tikmēr Amur komanda cieta ceturto neveiksmi pēdējās piecās cīņās. Vienīgo reizi šajā laikā tā spējusi uzvarēt Latvijas komandu Rīgas Dinamo.

Citviet smagu panākumu izcīnīja vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas Jugra vienība, kas izbraukumā ar 5:4 (2:2, 2:0, 1:2) pārspēja uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas Ak Bars. Masaļskis Jugra vārtos stājās pēc vienas spēles izlaišanas, atvairot 31 pretinieku metienu. Savukārt Dārziņš nebija pieteikts ceturtajai no pēdējām sešām Ak Bars vienības spēlēm.

Pie uzvaras pagarinājumā tika uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas ar 3:2 (1:0, 0:1, 1:1, 1:0) savā laukumā pārspēja Čerepovecas Severstaļ vienību. Spukts maču aizvadīja savas komandas trešajā maiņā, nospēlēto 14 minūšu un 37 sekunžu laikā veicot divus metienus pa vārtiem un uzvarot 11 no 17 iemetieniem. 

Pie uzvaras pagarinājumā tika arī aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču Atlant vienība, kas ar 3:2 (0:0, 2:2, 0:0, 1:0) savu skatītāju priekšā apspēlēja Ņižņijnovgorodas Torpedo hokejistus. Ozoliņš kā Atlant trešās maiņas aizsargs uz ledus pavadīja 16 minūtes un 52 sekundes. 

Tāpat panākumu pagarinājumā svinēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā līgas čempionvienība Maskavas Dinamo, ar 5:4 (1:0, 1:0, 2:4, 1:0) savā laukumā uzvarot Jekaterinburgas Avtomobilist

Visbeidzot, Prāgā vietējie Lev ar 5:2 uzveica Čehovas Vitjaz, uzlabojot savas izredzes pacīnīties par iekļūšanu play-off. Abi Latvijas hokejisti spēlēja 4.maiņā - Mārtiņam Cipulim rezultatīva piespēle un viens metiens (spēles laiks 8:10), savukārt Aleksandrs Ņiživijs nospēlēto septiņu minūšu un 19 sekunžu laikā protokolā neatzīmējās. Ainaram Podziņam čehoviešu otrajā maiņā 13:21 spēles laiks. Uzvarētājiem pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Rihardam Gjungem, Jakubam Nakladalam, Jirži Novotnijam un Niklasam Danielsonam.

Austrumu konferences kopvērtējumā Avangard ar 101 punktu 49 spēlēs ieņem pirmo vietu, Ak Bars ar 95 punktiem 48 mačos seko otrajā pozīcijā, bet Jugra ar 68 punktiem 49 cīņās ir devītie. 

Savukārt Rietumos CSKA kā ar 90 punktiem 48 mačos ieņem otro vietu, Maskavas Dinamo ar 98 punktiem ir trešie, Donbass ar 68 punktiem 49 mačos atrodas astotajā pozīcijā, seko Lev ar 66 punktiem 48 spēlēs; Atlant ar 63 punktiem 48 spēlēs ieņem desmito pozīciju, bet Vitjaz ar 55 punktiem 48 mačos ir 12.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi