Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pujacs debitē Avangard ar uzvaru pret Znaroku

Savu debijas spēli Kontinentālās Hokeja līgas spēlē Omskas Avangard rindās aizvadījis latviešu aizsargs Georgijs Pujacs, kurš kopā ar savu jauno komandu izbraukuma mačā ar 2:1 pēspēles metienu sērijā pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto_ _Maskavas Dinamo.
Līdz spēles rezultāta atklāšanai ilgi nebija jāgaida, jo jau 43 sekundē čehu uzbrucējs Mareks Kvapils guva pirmos vārtus Maskavas Dinamo. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās pirmais periods un tikai otrā perioda beigās Ņikita Pivcakins guva pirmos vārtus arī Avangard komandai, izlīdzinot rezultātu 1:1.

Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Avangard vienībai bija iespēja panākt sev labvēlīgu rezultātu spēlējot vairākumā pieci pret trīs, tomēr viesi to neprata izmantot. Līdz ar spēles pamatlaika beigu signāla rezultāts palika nemainīgs 1:1. Arī papildlaikā neviena no komandām vārtus gūt nespēja un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešama pēcspēļu metienu sērija. Vienīgo precīzo bulīti spēja izpildīt Aleksandrs Perežogins, izcīnot uzvaru Omskas Avangard ar 2:1.

Savas jaunās komandas sastāvā Georgijs Pujacs laukumā pabija ceturto ilgāko spēles laiku, uz ledus pabūdams 20 minūtes un sešas sekundes (1:52 papildlaikā). Sev atvēlētajā laikā G.Pujacs spēles papildlaikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Tikmēr uzvaru izcīnījusi arī G.Pujaca bijusī komanda Novosibirskas Sibirj, kura viesos ar 3:2 pārspēja Maskavas Spartak. Uzvaras nesošos vārtus nepilnu minūti līdz spēles beigām Sibirj rindās guva Somijas uzbrucējs Jonass Enlunds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi