Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Pujacs un Avangard Gagarina kausu sāk ar panākumu

Ar uzvaru KHL Gagarina kausa izcīņas 1.kārtu ceturtdien sāka Omskas Avangard un aizsargs Georgijs Pujacs, savā laukumā ar 4:2 pārspējot Habarovskas Amur. Tikmēr Edgars Masaļskis no rezervistu soliņa vēroja Hantimansijskas Jugra zaudējumu Čeļabinskas Traktor (1:3).

Omska savā laukumā jau 1.periodā panāca 3:0, bet spēles 45.minūtē tablo vēstīja 4:0 un viesiem praktiski vairs nebija nekādu izredžu. Tiesa, divus vārtus Amur atguva, bet ar 4:2 triumfēja Pujaca Avangard. Pats Latvijas izlases aizsargs laukumā pavadīja 22:47 minūtes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā.

Hantimansijskas Jugra izbraukumā ar 1:3 piekāpās regulārās sezonas uzvarētājiem Traktor. Mājinieki pa Mihaila Birjukova vārtiem izdarīja 52(!) metienus, kamēr Jugra spēja atbildēt ar 25. Uzvaru Traktor nodrošināja 2.perioda beigās un trešā sākumā gūtie divi vārti, kad no 1:1 rezultāts kļuva 3:1.

Magņitogorskas Metallurg savā laukumā ar 3:2 pārspēja Astanas Baris. Magņitka guva divus vārtus 2.perioda beigās, nodrošinot vadību pirms izšķirošās trešdaļas. Baris 3.perioda sākumā vienu ripu atspēlēja, bet uzreiz sekoja mājinieku atbilde. Kamils Kreps vēlreiz panāca vienas ripas deficītu, Baris beigās noņēma vārtsargu, tomēr bez panākumiem. Jāpiebilst, ka viesi no Astanas katrā no periodiem izdarīja vairāk metienu kā mājinieki, kopumā 34:22 viesu labā.

Tikmēr pēdējā Austrumu konferences duelī divu grandu cīņā Ufa ar 3:0 Kazaņā pārspēja vietējos Ak Bars. Lauris Dārziņš Kazaņas sastāvā mačam nebija pieteikts. Milžu cīņas sākušās ar visai pārliecinošu pašreizējo čempionu Salavat Julaev panākumu, trīs rezultatīvas piespēles Aleksandram Radulovam, bet Eriks Ersbergs atvairīja visus 27 Ak Bars metienus. Līdz ar to Kazaņa kļuva par vienīgo Gagarina kausā augstāk izsēto komandu, kas zaudēja pirmo spēli savā laukumā.

KHL Gagarina kausa izcīņa. Austrumu konference

Omskas Avangard – Habarovskas Amur 4:2 (sērijā 1:0)
Čeļabinskas Traktor – Hantimansijskas Jugra 3:1 (1:0)
Magņitogorskas Metallurg – Astanas Baris 3:2 (1:0)
Kazaņas Ak Bars – Ufas Salavat Julaev 0:3 (0:1)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi