Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Punnenovs atgriešanās mačā atvaira 26 metienus, bet neglābj komandu no zaudējuma

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs otrdien atgriezās laukumā pēc traumas izdziedēšanas, taču neglāba Langnau Tigers no zaudējuma Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Punnenovs savulaik pārstāvētajai Rapersvīles "Jona Lakers" komandai.

Punnenovs vienīgo reizi mačā kapitulēja pirmā perioda priekšpēdējā minūtē, kad mājinieki spēlēja mazākumā. Latviešu vārtsargs šajā duelī atvairīja 26 no 27 pretinieku mestajām ripām.

Tikmēr "Tigers" komandas uzbrucējs Toms Andersons uz ledus pavadītajās astoņās minūtēs un 14 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja trīs raidījumus un tika pie divām soda minūtēm. Rihards Melnalksnis spēlēja septiņas minūtes un piecas sekundes, uzvarot piecos no deviņiem iemetieniem.

Savukārt uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Ambri-Piotta". Ķēniņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 41 sekundi, vienu reizi metot pa vārtiem.

"Lausanne" septiņās spēlēs tikusi pie 14 punktiem, kas dod otro vietu, Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar deviņiem punktiem piecos mačos ir piektā, bet "Tigers" ar trīs punktiem piecos dueļos ir pēdējā starp 12 komandām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi