Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rasks sekmē Bruins panākumu un svin 300.uzvaru NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargs Tūka Rasks ceturtdien palīdzēja Bostonas Bruins svinēt panākumu un izcīnīja savu 300.uzvaru NHL.

"Bruins" mājās ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Bostonas klubā divi vārti Bredam Maršānam, tikpat rezultatīvas piespēlēs iekrāja Davids Pastrņāks, bet ar vieniem gūtiem vārtiem izcēlās Teilors Hals un Kreigs Smits. Vienīgos "Islanders" vienības vārtus guva Trevis Zajacs.

Rasks kopš 25.marta spēlēs nebija piedalījies ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Ceturtdien viņš "Bruins" vārtos noķēra 22 no 23 metieniem.

Karolīnas "Hurricanes" savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) uzvarēja Nešvilas "Predators". Andrejs Švečņikovs uzvaru kaldināja ar 1+1, bet "goda vārtus" Nešvilas komandā guva Ēriks Haula.

Tikmēr Ņujorkas "Rangers" mājās ar 4:0 (3:0, 1:0, 0:0) pārliecinoši pieveica Ņūdžersijas "Devils". Artēmijs Panarins Ņujorkas klubā atzīmējās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, trīs piespēles Kolinam Blekvelam, bet par vienu mazāk iekrāja Raiens Stroms. 

Igors Šestjorkins "Rangers" vārtos noķēra visus 16 metienus.

Citviet Tampabejas "Lightning" savā laukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Floridas "Panthers". 

Uzvaras vārtus papildlaika 54.sekundē guva aizsargs Viktors Hedmans. Alekss Kilorns "Lightning" rindās nopelnīja 1+1, bet Floridas klubā divas rezultatīvas piespēles Markusam Nutivāram.

Savukārt Kanādā Toronto "Maple Leafs" mājās ar 2:5 (1:3, 1:0, 0:2) zaudēja Vinipegas "Jets", kas pretiniekiem sagādāja jau trešo neveiksmi pēc kārtas.

Divus vārtus guva Nikolajs Ēlerss, Kailam Konoram 2+1, bet ar diametrāli pretēji statistiku izcēlās Marks Šeifele. Vēl divas rezultatīvas piespēles nopelnīja arī Nīls Pionks. Toronto komandā Džonam Tavaresam 1+1. 

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ceturtdien cieta zaudējumu "bullīšos".

"Penguins" mājās ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja Filadelfijas "Flyers".

Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 38 sekundes, no kurām divas minūtes un trīs sekundes nospēlētas mazākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja piecus no deviņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bufalo "Sabres", kas šosezon spēlē bez savainotā Zemgus Girgensona, viesos ar 5:2 (1:1, 3:1, 1:0) uzvarēja Vašingtonas "Capitals".

Tikmēr Elvis Merzļikins ceturtdien NHL spēlē ielaida četrus vārtus, viņa pārstāvētajai komandai Kolumbusas "Blue Jackets" piedzīvojot zaudējumu.

"Blue Jackets" viesos ar 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) zaudēja Dalasas "Stars". Merzļikins vārtos aizvadīja visu spēli un atvairīja 27 no 31 metiena, tverot 87,1% raidījumu.

"Blue Jackets" ar 39 punktiem 45 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi