Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rautakalio gandarīts par jauno hokejistu pienesumu Dinamo spēlei

Parādot veiksmīgu sniegumu mačā ar Mitišču Atlant komandu, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas Dinamo jaunie spēlētāji spēruši vēl vienu soli uz priekšu, uzskata tās galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, tradicionālā Latvijas Dzelzceļa (LDz) kausa otrajā mačā svētdien Dinamo ar 4:3 (2:1, 0:1, 2:1) pieveica Atlant komandu.

"Sākām maču ātri un, šķiet, mums arī paveicās ar pirmajiem diviem gūtajiem vārtiem, tomēr kopumā esmu apmierināts ar pirmo trešdaļu," pēc cīņas teica somu speciālists. "Otrajā trešdaļā bijām pārāk lēni un nevarējām veiksmīgi nospēlēt, tas arī bija iemesls, kāpēc pēc divām trešdaļām rezultāts bija 2:2. Tomēr sapratām, kas jādara, lai uzvarētu maču un puiši to izdarīja labi. Trešais bija viens no labākajiem periodiem pirmssezonas posmā."

"Esmu priecīgs, ka jaunie puiši atkal spēruši soli uz priekšu, cienīgi sacenšoties ar tik spēcīgu komandu kā Atlant," Rautakallio atgādināja, ka vienības sastāvā neilgi pirms regulārā čempionāta sākuma joprojām ir salīdzinoši daudz jaunie hokejisti. Tāpat to, ka nespēlē tādi spēlētāji kā Arvīds Reķis un Rodrigo Laviņš soms skaidroja ar faktu, ka vēlas redzēt jaunos vairākos mačos pēc kārtas.

"Sākām spēli tiešām labi, bet jau trešajā minūtē pretinieki iemeta. Turpinājām spēlēt, bet drīz vien pretinieki izmantoja vairākumu un iemeta vēlreiz. Mums bija labs sākums, bet negatīvs rezultāts," cīņas sākumu atcerējās Atlant vienības galvenais treneris Janne Karlsons. "Saglabājām vēsu prātu un 1:2 pēc 20 minūtēm bija labs rezultāts, turklāt otrajā trešdaļā izlīdzinājām uz 2:2. Jutu, ka varam uzvarēt, bet pretinieki atkal izmantoja mūsu pārkāpumu un guva vēl vienus vārtus. Mēs gan vēlreiz izlīdzinājām, bet beigās pretinieki atkal iemeta."

"Kādreiz arī šādi neveicas, bet salīdzinājumā ar mūsu vakardienas spēli šī bija ievērojami labāka," Karlsons atgādināja, ka viņa komanda starpsezonā ir ievērojami atjaunināta un ar tik daudz jaunajiem hokejistiem viņš pirms sezonas sastapies pirmoreiz savā karjerā.

Kā ziņots, dienas pirmajā spēlē latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā atjaunotā KHL komanda Jaroslavļas Lokomotiv ar 3:2 pieveica Somijas vienību Espo Blues.

Savukārt Latvijas dzelzceļa kausa pirmās kārtas spēlēs sestdien Rīgas Dinamo ar rezultātu 4:3 pieveica Blues hokejistus, bet Lokomotiv ar 4:2 pārspēja Atlant.

Jau tagad skaidrs, ka otrdien pēdējos pamatturnīra mačos Rīgas Dinamo tiksies ar Lokomotiv komandu un Atlant spēkosies ar Blues, bet trešdien šīs vienības šādos pat pāros noskaidros 1. un 3.vietas īpašniekus turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi