Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rautakallio: Vēlos komandā redzēt Daugaviņu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakallio komandā labprāt redzētu latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš vienības rindas varētu papildināt līdz ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokautu.

Līdzšinējā kolektīvā vienošanās starp NHL vadību un spēlētājiem noslēdzās sestdienas pusnaktī, tādējādi sācies jau ceturtais lokauts kopš 1992.gada.

Šobrīd vienīgais NHL latviešu spēlētājs ar vienvirziena līgumu Daugaviņš jau vairakkārt izteicies, ka lokauta gadījumā plāno uzreiz pēc 15.septembra parakstīt līgumu ar Rīgas Dinamo.

"Es vēlētos, lai Daugaviņš pie mums spēlē, tomēr es nezinu, kā viss atrisināsies," pēc sestdienas KHL regulārā čempionāta mača izteicās Rautakallio.

Kā ziņots, Dinamo jaunās sezonas pirmās mājas spēļu sērijas otrajā mačā sestdien ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzvarēja Novokuzņeckas Metallurg komandu. Šī bija Latvijas kluba pirmā uzvara pamatlaikā šajā sezonā un pirmais panākums savu skatītāju priekšā.

"Mums uzvara bija ļoti svarīga. Es zinu, ka varam spēlēt labāk, tomēr šis panākums nāca pareizajā brīdi. Ceru, ka tas atbrīvos spēlētājus," uzsvēra treneris. "Galvenais, ka tikām pie trim punktiem, bet tagad gatavosimies nākamajam mačam."

Kā pēc iepriekšējā mača pieļāva Rautakallio, šo maču komanda aizvada krietni mainītos spēlētāju virknējumos. Treneris palika apmierināts ar otro uzbrucēju maiņu, kurā sevi spilgti apliecināja Gints Meija un Andris Džeriņš. "Tā bija mūsu labākā maiņa."

"Tāpat izvēle pirmajā maiņā likt Aleksandru Žirū un izņemt no tās Miku Indraši bija pareiza. Es neesmu apmierināts ar maiņu sniegumu, tomēr izvēle bija pareiza. Indrašis izskatās mazliet noguris," atzina Rautakallio.

Savukārt Metallurg galvenais treneris Anatolijs Jemeļins par spīti zaudējumam uzsvēra, ka pretenziju pret saviem spēlētājiem viņa nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi