Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rēdliha pārstāvētā Lokomotiv komanda rezultatīvā cīņā piekāpjas Torpedo; Rīgas Dinamo atkrīt uz pēdējo vietu konferencē

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kas ar 3:6 (1:1, 2:4, 0:1) izbraukumā piekāpās Ņižņijnovgorodas Torpedo vienībai.

Tādējādi Torpedo komanda, kas pagājušās sezonas Gagarina kausa pirmajā kārtā uzvarēja Latvijas klubu Rīgas Dinamo, tika pie sava pirmā panākuma jaunajā sezonā, bet Lokomotiv piedzīvoja pirmo zaudējumu. Tādējādi uz pēdējo vietu Rietumu konferencē noslīdēja Rīgas klubs, kas sestdien savā laukumā uzņems Novokuzņeckas Metallurg.

Rēdlihs šajā mačā ar rezultativitāti vai noraidījumiem neizcēlās, laukumā pavadot mazliet vairāk par 14 minūtēm un veicot vienu metienu pa vārtiem. Mājinieki uzvaru lielā mērā nodrošināja otrajā trešdaļā, kad guva trīs bezatbildes vārtus pēc kārtas un izvirzījās vadībā ar 4:1.

Citā spēlē uzvaru pēcspēles metienu sērijā izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā līgas čempionvienība Maskavas Dinamo, kas ar 4:3 (2:1, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) viesos pārspēja Jekaterinburgas Avtomobilist.

Mača gaitā viesi bija izvirzījušies vadībā ar 3:1, tomēr Avtomobilist, kuru vārtos sargāja pērnās sezonas Rīgas Dinamo pamatvārtsargs Kriss Holts, rezultātu prata izlīdzināt. Uzvaru Maskavas klubam pēcspēles metienu sērijā atnesa zviedrs Rihards Ginge.

Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Maskavas Dinamo ar desmit punktiem piecās spēlēs ieņem pirmo vietu, bet Lokomotiv  ar astoņiem punktiem četros mačos atrodas piektajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi