Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Rēdliham trešie vārti sezonā, Lokomotiv pirms viesošanās Rīgā svin uzvaru pār CSKA (VIDEO)

Savus trešos vārtus šosezon pirmdien guva Jaroslavļas Lokomotiv latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, sekmējot sevis pārstāvētās komandas uzvaru Maskavā pret CSKA - 3:1. Tā bija Jaroslavļas komandas sestā uzvara pēdējos septiņos mačos.

Rēdlihs izcēlās spēles 29.minūtē, kad pēc maiņas partnera metiena ripa atsitās pret bortu, aizlidoja līdz CSKA vārtu laukumam un tur latvietis to trieca Iļjas Proskurjakova sargātajos vārtos. Iepriekš vārtus Lokomotiv labā guva arī Vadims Hlopotovs un Sergejs Koņkovs, bet vienīgo ripu CSKA iemeta Aleksejs Morozovs.

Miķelis Lokomotiv otrajā maiņā uz ledus pavadīja 14 minūtes un sešas sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās un bloķēja vienu pretinieku metienu. Sezonas 26 mačos latvietim trīs gūti vārti. Jānis Sprukts arvien ārstē savainojumu un laukumā atgriezīsies ne ātrāk kā janvārī. Lokomotiv trešdien Rīgā sacentīsies ar vietējo Dinamo.

Citā mačā Maskavas Dinamo bez savainotā Mārtiņa Karsuma ierindā ar 3:1 viesos pārspēja Pētera Skudra vadītos Ņižņijnovgorodas Torpedo. Tādējādi Dinamo pārtrauca divu zaudējumu minisēriju, bet Torpedo tas bija pirmais zaudējums savā laukumā pēdējos septiņos mačos.

Tikmēr Oskara Bārtuļa pārstāvētais Doņeckas Donbass klubs viesos ar 4:0 uzveica Habarovskas Amur, tiekot pie piektās uzvaras pēc kārtas. Bārtulis trešajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 21 sekundi, izceļoties ar diviem metieniem, divām soda minūtēm un diviem bloķētiem pretinieku metieniem.

Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas Dinamo ar 68 punktiem 33 mačos ir otrie, Donbass (56, 32) ieņem 5.vietu, bet Lokomotiv aizvien ir astotie - 50 punkti 31 spēlē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi