Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rezultatīvais Bukarts vēl uz divām sezonām paliks Čehijā

Rezultatīvi spēlējošais latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar Čehijas augstākās hokeja līgas klubu Zlin, informē komanda.

Pašlaik 25 gadus vecais Bukarts Zlin komandai pievienojās sezonas pirmajā daļā, neilgi pēc tam, kad tika atbrīvots no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas Dinamo.

Pievienošanās šim klubam izvērtās ļoti veiksmīga, jo latvietis 32 spēlēs izcēlies ar 18 gūtiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, turklāt tika nosaukts par decembra labāko spēlētāju Čehijas čempionātā.

Vēl svētdien viņš regulārā čempionāta spēlē atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču Zlin savā laukumā ar 3:5 (1:4, 2:0, 0:1) piekāpās Karlovi Vari Energie, kuras pieteikumā nebija latviešu aizsarga Jēkaba Rēdliha.

Nu hokejists noslēdzis jaunu līgumu uz divām sezonām, bet pēc pirmās sezonas Bukarts paša vēlēšanās gadījumā vienošanos varēs pārtraukt, lai dotos uz citu klubu.

"Kluba piedāvātajiem nosacījumiem piekritu ātri, turklāt komandā man uzticas," Zlin mājaslapā izteicies Bukarts. "Mani šeit ir pieņēmuši līdzjutēji, par ko viņiem pateicos. Lēmums palikt šajā klubā bija ļoti vienkāršs."

Čempionāta kopvērtējumā Zlin 46 spēlēs iekrājusi 69 punktus, kas tai dod astoto pozīciju, bet Energie ar 47 punktiem 47 spēlēs joprojām atrodas pēdējā - 14.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi