Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Rīgas Dinamo cīņā par trešo uzvaru pēc kārtas uzņem Bratislavas Slovan

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo, turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, šodien uzņem Slovākijas klubu Bratislavas Slovan, pret kuru iepriekš šosezon piedzīvojis divus pārliecinošus zaudējumus.Mačs Arēnā Rīga sāksies plkst.19.30. Tiešraidē to translēs televīzijas kanāls TV6.

Trešdien Dinamo komanda papildināja sastāvu ar kanādiešu vārtsargu Džefu Delorjēru, kurš savas karjeras laikā aizvadījis 62 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Rīgas Dinamo komandā šosezon jau ir divi spēcīgi vārtsargi - otro sezonu aizvada čehs Jakubs Sedlāčeks, bet vasarā vienībai pievienojās arī Edgars Masaļskis, kurš nav spējis uzvarēt cīņā par pamatvārtsarga vietu.Kopš 31.oktobra rīdziniekiem traumas dēļ nav palīdzējis krievu uzbrucējs Pjotrs Sčastļivijs. Tāpat pagājušajā nedēļā Dinamo nosūtīja uzbrucēju Juri Upīti uz vienības fārmklubu Liepāja, kas sacenšas Latvijas čempionātā, bet vismaz līdz nākamās nedēļas vidum vienībai savainojuma dēļ nepalīdzēs uzbrucējs Kaspars Saulietis.Abas komandas iepriekš šosezon savā starpā tikās 1.oktobrī Bratislavā, kad mājinieki uzvarēja ar 5:1, un septiņas dienas vēlāk Rīgā, kad ar 4:1 atkal uzvarēja Slovan. Kopumā vienības šosezon tiksies piecas reizes.Rīgas klubs iepriekš uzvarēja pirmajās divās šīs mājas spēļu sērijas spēlēs, pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.Arī Slovan komanda pēdējā laikā spēlē nesekmīgi, iepriekšējos astoņos mačos gūstot divus panākumus. Klubs neslēpj, ka pašlaik tas saskaras ar finansiālajām problēmām.Mājas spēļu sēriju Rīgas Dinamo turpinās līdz 1.decembrim, bet nākamajā mačā rīdzinieki sestdien samēros spēkus ar līgas vadošo komandu Sanktpēterburgas SKA.Pašlaik Rīgas_ Dinamo _ar 32 punktiem 29 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo - trīspadsmito - vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par astoņiem punktiem. Tikmēr Slovan ar 37 punktiem 28 mačos atrodas desmitajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas projekta Sporto visa klase jaunā – 11. sezona

Ar šo mācību gadu ir sākusies Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projekta Sporto visa klase 11. sezona. Projekta ietvaros jau ceturto gadu notiek arī LOK un VAS Latvijas Loto iniciatīva Kustība...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi