Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Rīgas Dinamo izbraukumā tiekas ar rezultatīvā Daugaviņa un Skudras Torpedo

Latvijas komanda Rīgas Dinamo šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā tiekas ar latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas Torpedo vienību, ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.

Abu komandu savstarpējais duelis Ņižņijnovgorodā notiks plkst.16 pēc Latvijas laika, bet to tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Šie klubi savā starpā šosezon tikušies tikai vienu reizi - 28.decembrī izpārdotas Arēnas Rīga priekšā rīdzinieki piekāpās pretiniekiem ar 1:4.

Šajā izbraukumā Rīgas Dinamo aizvadīs tikai divas spēles - vēl pirmdien būs jātiekas ar Čerepovecas Severstaļ, bet pēc tam jau trešdien gaidāms duelis savā laukumā, kad jātiekas ar Artūra Kuldas pārstāvēto Somijas klubu Helsinku Jokerit.

Rīgas Dinamo joprojām turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, bet no astotajā vietā esošās Slovākijas komandas Bratislavas Slovan rīdzinieki atpaliek 17 punktus. Līdz sezonas beigām viņiem vēl atlicis aizvadīt septiņas spēles, kuru laikā maksimāli iespējams iegūt 21 punktu.

Šajā divu spēļu izbraukuma sērijā Latvijas komanda devusies 24 hokejistu sastāvā. Vienības rindās iekļauti vārtsargi Jūakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Gustavs Grigals; aizsargi Stīvens Saigo, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs, Oskars Cibuļskis un Kristaps Zīle; uzbrucēji Lauris Dārziņš, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs, Armands Bērziņš, Bruno Zabis, Kaspars Saulietis, Frenks Razgals un Kirils Galoha.

Izbraukumā nav devušies savainojumus ārstējošie Krišjānis Rēdlihs, Tims Sestito, Filips Toluzakos un Nikolajs Jeļisejevs, kā arī no smagas slimības atlabstošais Gints Meija.

Kā zināms, Daugaviņš šo sezonu uzsāka Maskavas Dinamo komandā, taču ar savu sniegumu nespēja pamierināt kluba vadību, hokejistam pēcāk nonākot Torpedo sastāvā. Kopumā latvietis šosezon 47 spēlēs izcēlies ar 13 vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi