Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo neveiksmīgo sezonu noslēdz Novosibirskā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo šodien sezonas pēdējā spēlē viesos cīnīsies ar Novosibirskas Sibirj.

Mačs sāksies plkst.14.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport".

Jau ziņots, ka ceturtdien rīdzinieki izbraukuma pirmajā spēlē ar 2:1 "bullīšos" uzvarēja Habarovskas "Amur", svinot otro panākumu pēc kārtas, sestdien ar 1:3 zaudēja Vladivostokas "Admiral", bet pirmdien turpat Novosibirskā ar 2:1 apspēlēja Pekinas "Kuņluņ Red Star".

"Dinamo" šosezon 61 spēlē izdevies gūt 101 vārtus, kas līdz šim ir sliktākais rādītājs kopš dalības KHL - 2008./09.gads. Rīdzinieki pirmo reizi izslēgšanas spēlēs neiekļuva 2012./13.gada sezonā, kad uzbrukums saražoja 109 "golus" (līdz tam sliktākais sniegums). No 2014.gada nav izdevies iekļūt "play-off" arī ar 130 un vairāk gūtiem vārtiem, taču šosezon pastāv iespēja sasniegt jaunu antirekordu - 2017./18.gada sezonā iemestas 105 ripas. 

Tikmēr "Sibrij" vakar ar 4:1 pārspēja Magņitogorskas "Metallurg", tādējādi šodien aizvadīs otro spēli divu dienu laikā.

Šajā izbraukumā Ģirta Ankipāna rīcībā ir: vārtsargi - Aleksandrs Salāks, Reinis Liepiņš; aizsargi - Uvis Balinskis, Kristofers Berjlunds, Mareks Djaloga, Sergejs Gimajevs, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks; uzbrucēji - Kārters Eštons, Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Reinis Lejnieks, Roberts Lipsbergs, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Aleksandrs Protapovičs, Miķelis Rēdlihs, Kirils Sļepecs, Jānis Švanenbergs.

Savainojumu dēļ Latvijā palika vārtsargs Andrejs Makarovs, aizsargi Kristaps Zīle, Oskars Bārtulis, Metjū Majone un Nerijs Ališausks, kā arī uzbrucēji Rihards Marenis un Ņikita Setdikovs.

Rīgas "Dinamo" ar 41 punktu 61 mačā ieņem pirmspēdējo, 11.vietu, Rietumu konferencē, kamēr "Sibirj" ar 72 punktiem 61 spēlē ir piektā Austrumos.

Abas komandas līdz šim KHL čempionātā tikušās 25 reizes, no kurām rīdzinieki uzvarējuši tikai astoņās. Pirms mēneša Rīgā "Dinamo" zaudēja ar 0:1.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 62 spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi