Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo novembra beigās aizvadīs divus KHL mačus Cīrihē

Latvijas komanda Rīgas Dinamo novembra beigās aizvadīs divus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačus Šveices pilsētā Cīrihē, paziņojuši sacensību rīkotāji.

KHL ceturtdien informēja, ka Cīrihē 26.novembrī Rīgas Dinamo spēlēs pret Sanktpēterburgas SKA, bet divas dienas vēlāk sekos cīņa pret Maskavas CSKA. Latvijas klubam šie skaitīsies mači savā laukumā.

Tāpat oktobra beigās notiks arī KHL mači Austrijas galvaspilsētā Vīnē - 26.oktobrā CSKA spēkosies ar Bratislavas Slovan, kas divas dienas vēlāk tiksies arī ar SKA.

Ceturtdien arī tika publiskots KHL 11.sezonas kalendārs. Kā jau ziņots iepriekš, jaunā sezona sāksies 1.septembrī ar aizvadītās sezonas divu labāko komandu Kazaņas Ak Bars un SKA spēkošanos, aizvadot tā saukto Atklāšanas kausa maču.

Rīdzinieki jauno KHL sezonu sāks 2.septembrī izbraukumā pret Jekaterinburgas Avtomobilist. Savukārt pirmā mājas spēle tiks aizvadīta 8.septembrī, kad Arēnā Rīga viesosies Novosibirskas Sibirj.

Nākamās sezonas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 62 spēles, bet regulārā sezona sāksies 1.septembrī, bet tā noslēgsies 2019.gada 22.februārī. Savukārt Gagarina kausa izcīņa sāksies 25.februārī un ilgs līdz 25.aprīlim, ja finālsērijā būs nepieciešamas visas septiņas spēles.

Saistībā ar Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) kalendāru, KHL čempionātā būs arī izlašu pārtraukumi pārtraukumi novembrī, decembrī un februārī, kamēr līgas Zvaigžņu spēle notiks 20.janvārī Kazaņā.

Pauze paredzēta arī no 31. decembra līdz 2. janvārim, atzīmējot Jaunā gada atnākšanu.

Nākamajā sezonā pirmo reizi kopš Jaroslavļas Lokomotiv 2011.gada aviokatastrofas tiks aizvadīti mači arī 7.septembrī.

Līdz šim KHL regulārajā sezonā komandas tik daudz spēļu nebija aizvadījušas. 48 spēles būs mājās/viesos ar katru līgas klubu, kamēr vēl desmit mači būs ar savas divīzijas pretiniecēm un četri - ar citām savas konferences vienībām.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi