Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Rīgas Dinamo pabeigusi sastāva komplektāciju

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo pabeigusi sastāva komplektāciju, aģentūrai LETA sacīja komandas preses sekretārs Jānis Stepītis.

KHL vēsta, ka Rīgas klubs trešdien noslēdzis līgumus ar 24 spēlētājiem, taču Stepītis norādīja, ka vienošanās ar šiem hokejistiem jau bija panākta iepriekš, taču trešdien šie līgumi tika reģistrēti KHL datu bāzē.

"Vienošanās jau bija noslēgtas, vienkārši mēs par tām nevarējām ziņot, kamēr līgumi nebija reģistrēti KHL, kas bija tīri juridiska procedūra," paskaidroja Stepītis.

Viņš arī norādīja, ka līdz ar to sastāva komplektācija jaunajai sezonai, kura sāksies 23.augustā, pamatvilcienos ir noslēgta. "Protams, nav izslēgts, ka vēl var notikt kāda izmaiņa, taču šobrīd var teikt, ka sastāvs jau ir nokomplektēts," bilda Dinamo pārstāvis.

Ar 11 spēlētājiem noslēgti divvirzienu līgumi, bet vēl 13 hokejisti tikuši pie vienvirziena vienošanās.

Divvirziena līgumi noslēgti ar vārtsargiem Jāni Kalniņu, Antonu Naumovu, aizsargiem Ralfu Freibergu un Aleksandru Jerofejevu, kā arī uzbrucēju Māri Bičevski.

Vārtsargs Jakubs Sedlāčeks, aizsargs Ēriks Ševčenko, uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Vitālijs Pavlovs un Gunārs Skvorcovs noslēguši jaunus divvirzienu līgumus uz jauniem noteikumiem, jo pavasarī viņi nepieņēma kvalifikācijas līgumus.

Vienvirziena līgumus noslēguši aizsargi Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Patriks Malens un Jēkabs Rēdlihs, kā arī uzbrucēji Gints Meija, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Lauris Dārziņš, Kolotons Gilīss, Džastins Šags un Tims Sestito.

No iepriekšējās sezonas līgumi bija spēkā uzbrucējiem Mikam Indrašim, Filipam Toluzakovam un aizsargam Kristapam Zīlem.

LETA jau ziņoja, ka gatavojoties devītajai KHL sezonai Rīgas Dinamo aizvadītajā nedēļā izcīnīja otro vietu pārbaudes turnīrā Ņižņijnovgorodā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi