Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgas Dinamo tiek pie punkta Habarovskā, priekšā mačs Vladivostokā

Rīgas Dinamo pēcspēles metienu sērijā zaudē Habarovskā, pirmdien spēle Vladivostokā.

Atspēlēja divu ripu deficītu, bet neizmantoja iespēju uzvarēt "bullīšos". Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Tālo Austrumu izbraukumu sāka ar 2:3 zaudējumu pēcspēles metienu sērijā Habarovskas Amur. Kristaps Zīle un Nikolajs Jeļisejevs rīdziniekiem guva vārtus. Pirmdien pulksten 12.30 pēc Latvijas laika Rīgas Dinamo spēlēs Vladivostokā ar Admiral.

Pēcspēles preses konferencē rīdzinieku galvenais treneris Sergejs Zubovs jau ar nedaudz ironisku smaidu sacīja: "Nogulējām pirmo periodu." Pēdējā spēļu nogrieznī tā nebūt nebija pirmā reize, kad Zubovam nācās norādīt uz komandas pasīvo spēles sākumu. Dinamo spēlētāju atpalicība ātrumā bija par iemeslu nokļūšanai 0:2 iedzinējos. Abas ripas pamatlaikā mājinieki gan iemeta otrajā trešdaļā. Vispirms rīdzinieku pirmās maiņas uzbrucēju trijnieks, kurā šoreiz Lauris Dārziņš spēlēja centrā ar malējiem uzbrucējiem Lukašu Padilu un Nikolaju Jeļisejevu, aizkavējas pretinieku zonā, un Amur klasiski izmantoja pretuzbrukumu trīs pret divi. Ivans Nikoļišins meistarīgi saspēlējās ar Aleksandru Gorškovu. Otrajā ielaistajā ripā viens pats vārtu priekšā tika atstāts Romāns Ļubimovs.

Ar Latvijas spēlētāju pienesumu izdevās panākt 2:2 izlīdzinājumu. Aizsargs Kristaps Zīle ar "šāvienu" no zilās līnijas panāca 1:2. Šajā ripā uzslavu pelnījis Gints Meija, kurš aizsedza vārtsargam Jevgeņijam Aļikinam redzamību. Otro ripu iemeta sezonas atklājums Nikolajs Jeļisejevs. Izspraucies starp diviem aizsargiem, Jeļisejevs situācijā viens uz vienu pārspēja Aļikinu. Nikolajam tā bija jau sestā iemestā sezonas ripa. Ar 7 (6+1) punktiem Jeļisejevs ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Emilam Puarjē (3+2), Brendonam Gormlijam (1+4) un Lukašam Radilam (0+5) ir pa pieciem punktiem.

Papildlaika pēdējā minūtē Amur komandā vēlreiz nostrādāja saikne – Nikoļišins ar Gorškovu. Par laimi rīdziniekiem, vārtu guvumu atcēla, jo pēc videoatkārtojuma izpētes tiesneši fiksēja, ka Gorškovs zonā ieslidojis pirms ripas. "Bullīšu" sērijā pēc Jeļisejeva un Dārziņa precīziem metieniem Dinamo bija vadībā ar 2:0, taču beigās tomēr zaudēja.

Nākamo pretinieku Admiral rindās spēlē Latvijas uzbrucējs Rihards Bukarts. Iepriekšējā spēlē Vladivostokas komanda ar 2:1 uzvarēja Ņižņijnovgorodas Torpedo, tomēr Austrumu konferencē ar 8 punktiem ir pēdējā, 12. vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi