Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas Dinamo aicina laicīgi ierasties uz spēli, daļu biļešu kasēs vēl pārdos

Lai nenokavētu pirmsspēles šovu, Rīgas "Dinamo" aicina līdzjutējus trešdien laicīgi ierasties uz spēli "Arēnā Rīga", kur daļa biļešu vēl būs iegādājama pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotdaļfināla sērijas cīņas sākuma.

"Būs grandiozs šovs - vairāk uguņu, vairāk lāzeru un jauna filma," aģentūrai BNS teica Rīgas "Dinamo" mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš. Viņš arī pauda cerību, ka visi atnākušie hokeja cienītāji uzvilks pie ieejas dāvinātos īpašos T-kreklus, jo tas ne tikai vienos līdzjutējus savas komandas atbalstam, bet arī vairos luminiscējošu vizuālo efektu pirmsspēles šovā.

Pārsteigums skatītājus gaidīs arī pirmsspēles himnu dziedāšanā, taču šo intrigu Kalniņš atturējās atklāt, iesakot pagaidīt līdz vakaram. Spēles sākums paredzēts plkst. 19.30.

Gandrīz visas biļetes uz spēli ar Maskavas "Dinamo" ir pārdotas, taču vairāki simti biļešu "Arēnas Rīga" kasēs nonāks trīs stundas pirms cīņas sākuma, stāstīja Kalniņš. Ne vēlāk kā trīs stundas pirms spēles savas garantēti rezervētās biļetes jāizpērk sezonas abonementu īpašniekiem. Neiegādātās biļetes nonāks brīvā tirdzniecībā, kur realizēs arī citas iepriekš rezervētās, bet neizmantotās biļetes, tostarp vairākiem simtiem skatītāju stāvvietās. Savukārt Platīna abonentiem par biļešu iegādi nav jāsatraucas, jo viņiem vietas ir garantētas līdz pat sezonas beigām. Tāpat vēl iespējams iegādāties biļetes uz izliedētām atsevišķām sēdvietām.

Savukārt Diena izpētīja sludinājumu portālā ss.lv, ka astoņas stundas pirms spēles vēl varēja nopirkt 15 biļetes. Piecas biļetes tika piedāvātas par 30 latiem, astoņas — par 15 latiem un vēl divas par 10 un 11 latiem. Telefonsarunā biļešu pārdevēji, kuri prasīja augstāko cenu — 30 latus — bez īpašas kaulēšanās bija gatavi biļetes pārdot arī par 20 latiem. Astoņas biļetes par 15 latiem katru piedāvā kādā sludinājumā portālā reklama.lv.

Rīgas "Dinamo" sagaida, ka līdzjutēji savas vietas tribīnēs būs ieņēmuši ne vēlāk kā 15 minūtes pirms spēles sākuma, lai neko nepalaistu garām no šova. Tādēļ hokeja fanus aicina ierasties agrāk, ņemot vērā iespējamos kavēkļus ar automašīnu novietošanu stāvvietās.

Rīgas "Dinamo" sola trešdien cīnīties par uzvaru, lai arī Maskavas klubs sērijā līdz trim uzvarām ir vadībā ar 2:0. "Komanda izdarīs visu, lai spēle būtu arī rīt [ceturtdien]," teica Kalniņš.

Ja Rīgas "Dinamo" trešdien uzvarēs, nākamo spēli sērijā līdz trim uzvarām abas komandas "Arēnā Rīga" aizvadīs jau ceturtdien. Iepriekšējās divās spēlēs Maskavā rīdzinieki smagi zaudēja ar 0:4 un 1:7.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi