Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgas Dinamo aizvadīs Špenglera kausa izcīņas grupu kārtas otro spēli

Rīgas Dinamo hokejisti trešdien Šveices kalnu pilsētiņā Davosā aizvadīs Špenglera kausa izcīņas grupu kārtas otro spēli, tiekoties ar Vācijas hokeja līgas klubu Volfsburgas Grizzly Adams.

Rīdzinieki ir ļoti tuvu tam, lai uzreiz iekļūtu Špenglera kausa izcīņas pusfinālā, kur pēc grupu kārtas vieta garantēta divu grupu labākajām komandām. Turnīra pirmajā spēlē pirmdien Rīgas Dinamo ar 9:2 sagrāva mājinieku komandu Klotenes Flyers, kas savukārt otrdien ar 6:0 pārspēja Grizzly Adams. Iespaidīgā vārtu attiecība, kas tiktu ņemta vērā vienādu punktu skaita gadījumā, Latvijas klubam trešdien ļautu zaudēt pa ar sešiem vārtiem, un viņi vienalga Torriani grupā paliktu pirmie.

Grupu uzvarētāji uzreiz spēlēs pusfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvēji aizvadīs izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, kur tiksies ar otras - Katīni grupas otro un trešo komandu, noskaidrojot vēl divus pusfinālistus. Otrajā grupā spēlē turnīra rīkotāji Davos, Čehijas klubs Vitkovice un no Kanādas izlase, kas veidota no Eiropā spēlējošajiem kanādiešu hokejistiem.

Šīs grupas pirmajā spēlē Kanādas izlase ar 7:1 pieveica Čehijas klubu, savukārt vakara čehi piekāpās arī turnīra rīkotājiem HC Davos ar 1:2. Šovakar Katīni grupas spēlē HC Davos tiksies ar Kanādas izlasi. Šī mača uzvarētāji nodrošinās pirmā vietu grupā.

Spēle starp Rīgas Dinamo un Grizzly Adams sāksies plkst. 16 pēc Latvijas laika un tiešraidē to translēs televīzijas kanāli LTV7 un Eurosport 2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi