Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgas Dinamo devušies uz jaunām mājām Espo

Dinamo nākamās spēles aizvadīs Helsinku priekšpilsētā Par sava laukuma priekšrocībām Dinamo turpmākajās divās spēlēs varēs runāt ļoti nosacīti. Arēna Rīga nedēļas nogalē ir rezervēta, tāpēc Rīgas Dinamo izlēma mājas spēles svētdien ar AK Bars un pirmdien ar Toljati Lada aizvadīt no Helsinkiem 16 kilometru attālajā Espo.

Pirmā spēle ar Ak Bars pulksten 18. Tiešraide LTV7. Ceturtdienas naktī dinamieši atgriezās no četru spēļu izbraukuma sērijas, bet jau piektdienas pēcpusdienā plkst17 Piņkos komanda sapulcējās uz 45 minūšu ledus treniņu. Pirmais pretinieks AK Bars ir sešu septiņu KHL komandu skaitā, un reāli pretendēs uz līgas galveno balvo Gagarina kausu. Turnīra tabulā Bars ir 3.vietā. Uzbrukuma vezuma vilcēji jau ilgāku laiku ir Aleksejs Morozovs un Daniss Zaripovs. Trešais supermaiņas spēlētājs Dmitrijs Zinovjevs jau pagājušajā sezonā tika pārcelts uz citu virknējumu. Sezonas sākumā Zinovjevs ārstēja savainojumu. Sastāvā viņš atgriezās komandai neveiksmīgajā spēlē pret Atlant (1:6). Šajā spēlē savukārt ceļgala savainojumu pēc sadursmes ar Atlant vārtsargu guva Morozovs. Pēdējās piecas spēles komandas rezultatīvākais spēlētājs Morozovs (22 (9+13) punkti) nav spēlējis, toties AK Bars izcīnījis piecas uzvaras pēc kārtas. Uz sestdienas spēli Ņižņekamskā Morozovs neaizbrauca, toties jau uzsācis ledus treniņus. AK Bars kā visas augstas klases komandas prasmīgi spēlē skaitliskajā vairākumā (3.rādītājs līgā), pārsvarā lielāko spēles daļu pavada pretinieku zonā, bet mēdz būt pārrāvumi aizsardzībā. Pirmdienas pretinieks Toljati Lada ir 17.vietā un ar pretēju spēles koncepciju. Komandu vada bijušais Latvijas izlases treneris Pjotrs Vorobjovs, kurš pazīstams kā viens no labākajiem aizsardzības būvētājiem. Lada spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, kurš ar sešām iemestajām ripām komandā dala otro trešo vietu ar uzbrucēju Jevgēņiju Ketovu. Pirms izbraukuma uz Espo Lada četras dienas nespēlēja. Vorobjovam bija laiks, lai izanalizētu trīs spēļu zaudējumu sērijas iemeslus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi