Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas Dinamo gaida vēl vismaz trīs leģionārus

Līdz ar kanādiešu uzbrucēju Maiku Igledonu Rīgas Dinamo sastāvā ir plānotas vietas vēl trim leģionāriem. Viņu vārdi tiks paziņoti tad, kad tiks nokārtotas visas juridiskās formalitātes, taču tas notiks jau tuvākajās dienās.Komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs kluba mājas lapā internetā publicētajā intervijā izteicies, ka bijusi panākta vienošanās ar 23 gadus veco čehu uzbrucēju Lukašu Kasparu no NHL kluba Sanhosē Sharks sistēmas, kur viņam bija ierobežotā brīvā aģenta statuss.

Hokejists jau bija piekritis pārcelties uz Rīgu, taču tad saņēmis piedāvājumu no kāda cita NHL kluba. Aģents gan norādījis, ka gadījumā, ja Kaspars pēc treniņnometnēm nebūs ticis kluba sastāvā un viņš gribēs doties uz Eiropu, Rīgas Dinamo būs pirmajā vietā.Visi Rīgas Dinamo leģionāri Latvijā ieradīsies līdz treniņnometnes sākumam un kopā ar komandu aizvadīs visu pirms sezonas sagatavošanās posmu."Izvēloties viesspēlētājus tiešām veicām ļoti skrupulozu analīzes darbu, izvērtējot katra potenciālā spēlētāja statistikas rādītājus, darbību laukumā, fiziskos parametrus, psiholoģisko noturību, spēju iejusties kolektīvā, līdera dotības un citas lietas, kurām komandu sporta veidos ir milzīga nozīme, it īpaši ņemot vērā saspringto KHL kalendāru," stāstīja Sējējs. "Izvēloties spēlētājus sīkumu nevar būt, jo tas sezonas gaitā var ļoti dārgi maksāt, tādēļ visa informācija par potenciālo hokejistu stiprajām un vājajām pusēm tika rūpīgi apkopota un izanalizēta. Tikai pēc tam tika sāktas sarunas ar spēlētāju aģentiem un atrunātas līguma detaļas. Protams, nozīmīgs faktors ir arī finansiālajiem nosacījumiem, jo Rīgas Dinamo finanšu ziņā nevar sacensties ar KHL bagātajiem klubiem, tādēļ spēlētāju selekcijā uzsvars tiek likts uz jauniem un perspektīviem hokejistiem, kuriem ir vēlme sevi apliecināt KHL čempionātā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi