Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rīgas Dinamo hokejisti izbraukumā dodas bez Telkvista, Ozoliņa, Cibuļska un Hartigana

Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmdien uz Ņižņijnovgorodu, kur nākamajā dienā aizvadīs 2011.gada pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli, izlidos bez Mikaēla Telkvista, Sanda Ozoliņa, Oskara Cibuļska un Marka Hartigana sastāvā, aģentūru BNS informēja kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

Vārtsargs Telkvists un aizsargs Cibuļskis vēl nav atguvušies no traumām, kuru dēļ vēl nevar trenēties uz ledus. Savukārt komandas kapteinis Ozoliņš un uzbrucējs Hartigans galējas nepieciešamības gadījumā spēlēt varētu, taču, ņemot vērā, ka "Dinamo" janvārī gaida ļoti saspringts spēļu grafiks, komandas ārsts rekomendējis abiem spēlētājiem palikt mājās un turpināt atgūt sportisko formu treniņos, lai labāk sagatavotos nākamajām cīņām un neriskētu gūt jaunus savainojumus, paskaidroja Stepītis.

Kopā ar komandu izbraukuma spēļu sērijā dodas trīs vārtsargi - Edgars Lūsiņš, kurš "Dinamo" vārtus sargāja pēdējos mačos, Kriss Holts, kurš atlabst no kājas savainojuma, un no jauniešu komandas HK "Rīga" izsauktais Kristers Gudļevskis.

Komandai gatavs palīdzēt būs arī uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš pirms tam nevarēja spēlēt vēdera muskuļu traumas dēļ. Dārziņš, kurš ir komandas trešais labākais vārtu guvējs, nav spēlējis teju mēnesi, jo savainojumu guva 6.decembrī spēlē pret Maskavas "Spartak".

Uz Ņižņijnovgorodu, kur 4.janvārī jāspēlē pret vietējo "Torpedo", rīdzinieki izlidos plkst.17.15. Gada pirmajā izbraukumu sērijā Rīgas "Dinamo" pēc cīņas ar "Torpedo" gaidīs spēles arī ar Jaroslavļas "Lokomotiv" 6.janvārī un Maskavas apgabala "Atlant" 8.janvārī.

"Dinamo" no 4. līdz 26.janvārim jāaizvada 12 spēles, laukumā dodoties katru otro dienu, turklāt vairākas reizes mājas spēles mīsies ar izbraukumiem. Gada pirmā spēlē savā laukumā "Dinamo" būs 10.janvārī, kad "Arēnā Rīga" viesosies Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dinamo". KHL regulāro čempionātu Rīgas "Dinamo" beigs 20.februārī.

Turnīra tabulā "Dinamo" ar 54 punktiem 38 spēlēs ieņem 7.vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi