Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgas Dinamo hokejisti otrreiz sezonā pārspēj Šuplera trenēto CSKA

Rīgas Dinamo komanda ar uzvaru sākusi piecu izbraukuma spēļu sēriju. Trešdien Maskavā rīdzinieki otro reizi sezonā pārspēja sava bijušā trenera Juliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA 2:1 un nostiprinājās KHL Rietumu zonas turnīra tabulas astotajā vietā. Nākamā cīņā dinamiešiem paredzēta piektdien pret Novokuzņeckas Metallurg.

CSKA treneris Šuplers: Rīgas Dinamo uzvarēja pelnīti 

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (4:1 pret Maskavas Spartak) Dinamo sastāvā bija notikušas dažas izmaiņas uzbrukumā. Pēc ilgāka pārtraukuma rīdzinieku sastāvā atgriezās Ņiživijs, kurš spēlēja kopā ar Nieminenu un Lundmarku. Savukārt Cipulis bija pārcelts uz trešo maiņu pie Šindela un Podziņa. Slimības dēļ nespēlēja Varjs, bet kā 13.uzbrucējs bija pieteikts Štāls.

Spēles sākums aizritēja ar viesu komandas teritoriālu pārsvaru, un CSKA vārtsargam Staņam darba bija krietni vairāk nekā Krisam Holtam. Likumsakarīgi pēc nospēlētām astoņām minūtēm Dinamo izvirzījās vadībā - precīzs plaukstas metiens izdevās Džeimijam Lundmarkam.

Uzreiz pēc tam rīdzinieki otro reizi spēlē ieguva skaitlisko vairākumu, izveidoja vairākas bīstamas situācijas, vienreiz trāpīja pa vārtu stabiņu, tomēr pārsvaru palielināt nespēja. Pirmā perioda izskaņa un otrās trešdaļas pirmā puse jau pagāja ar mājinieku pārsvaru.

Pa pāris labām iespējām gūt vārtus bija abām komandām, taču kopumā līdzīgajā un diezgan mierīgajā spēlē rezultāts līdz otrajam pārtraukumam palika nemainīgs. 

Trešās trešdaļas pašā sākumā CSKA izdevās panākt izlīdzinājumu. Pēc uzvarēta iemetiena rīdzinieku zonā mājinieku aizsarga Časlavas mesto ripu vārtu priekšā pielaboja Dmitrijs Kugriševs. Taču jau brīdi vēlāk vadībā atkal bija Dinamo - Staņas atsisto ripu vārtos raidīja Ainārs Podziņš - 2:1.

Pamatlaika izskaņā CSKA hokejistu mēģinājumi vēlreiz panākt izlīdzinājumu bija diezgan bezzobaini, un rīdzinieki varēja svinēt trešo uzvaru pēc kārtas. 

Abi sāncenši KHL Rietumu zonas turnīra tabulā ir blakus - CSKA ar 39 punktiem 26 spēlēs ir septītie, bet Dinamo ar 35 punktiem 25 spēlēs astotie. Šīs sezonas pirmajā savstarpējā spēlē pirms diviem mēnešiem rīdzinieki uzvarēja 5:3.

Ar spēli Maskavā Rīgas Dinamo sāka grūtu piecu izbraukuma spēļu sēriju, kuras laikā vēl viesosies Novokuzņeckā, Habarovskā, Novosibirskā un Ufā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL čempionāts

Maskavas CSKA - Rīgas Dinamo 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Vārti: 7:55 Lundmarks (Ņiživijs) - 0:1, 41:26 Kugriševs (Časlava) - 1:1, 44:56 Podziņš (Lundmarks, Meija) - 1:2
Metieni: 21 - 25
Soda min.: 8 - 6 (Lundmarks, Luseniuss, Šindels pa 2)
Iemetieni: 31 - 23
Dinamo: Holts, Kr.Rēdlihs - Galviņš, M.Rēdlihs – Sprukts – Karsums, J.Rēdlihs - Ozoliņš, Ņiživijs – Lundmarks – Nieminens, Reķis - Sotnieks, Cipulis - Šindels - Podziņš, Laviņš, Meija - Luseniuss - Upītis, Štāls

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi