Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgas Dinamo hokejisti savā laukumā piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

Rīgas Dinamo hokeja komanda trešdien Arēnā Rīga KHL čempionāta kārtējā spēlē ar 1:4 piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajiem Maskavas Dinamo hokejistiem. Četru mājas spēļu sēriju rīdzinieki pabeiguši ar vienu uzvaru un trim zaudējumiem pēc kārtas. Nākamā spēle Rīgas Dinamo paredzēta pirmdien viesos pret Sanktpēterburgas SKA.

Rautakallio: Maskavas Dinamo bija spēcīgākais pretinieks, ar ko līdz šim esam tikušies

Kriss Holts: Nav pamata gandarījumam

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (0:2 pret Popradas Lev) Dinamo sastāvā bija notikušas vairākas izmaiņas. Aizsardzībā atgriezās Laviņš un J.Rēdlihs, bet malā palika Cibuļskis un Kr.Rēdlihs. Uzbrukumā kopā ar Spruktu un Karsumu šoreiz spēlēja Lundmarks, bet Ankipāns tika pārcelts nelielu kājas savainojumu guvušā Cipuļa vietā uz ceturto trijnieku pie Podziņa un Luseniusa.

Līdzīgi kā pēdējās mājas spēlēs rīdziniekiem starta posmā neizdevās uzņemties iniciatīvu, un pirmajās minūtēs Krisam Holtam darba bija krietni vairāk nekā viesu vārtsargam Jerjomenko. Toties rezultātu pirmajiem izdevās atklāt laukuma saimniekiem - 9.minūtē pretinieku zonā aktīvi par ripu pacīnījās Luseniuss, un Ainārs Podziņš no tuvas distances to raidīja vārtos.

Uz divu Maskavas Dinamo hokejistu noraidījumu rēķina pirmā perioda otrā daļa pagāja ar laukuma saimnieku pārsvaru, tomēr pārvērst otro vārtu guvumā to neizdevās. Bet trešdaļas izskaņā skaitliskā mazākumā vairākas reizes teicami nospēlēja Holts.

Otrās trešdaļas pirmajā minūtē viesi rezultātu tomēr izlīdzināja - rīdzinieku vārtsargs nenoreaģēja uz patālu un negaidītu aizsarga Iļjas Gorohova metienu.

Diezgan negaidītais vārtu zaudējums teju vai paralizēja Rīgas Dinamo spēli, un labu brīdi ripa tikai retu reizi atstāja rīdzinieku aizsardzības zonu. Ar milzu pūlēm izdevās izturēt pusotru minūti trijatā pret pieciem maskaviešiem.

Trešdaļas otrajā pusē rīdziniekiem it kā uz brīdi izdevās izlīdzināt spēli un atbildēt ar pāris labiem uzbrukumiem. Labāko no iespējām neizmantoja Meija, kurš, izslidojis vienatnē pret Jerjomenko, nespēja vārtsargu apspēlēt. Taču Znaroka audzēkņi turpināja ofensīvu un panāca savu - pēc elegantas kombinācijas ripu gandrīz tukšos vārtos raidīja Leo Komarovs.

Trešā trešdaļa aizritēja krietni līdzīgākā cīņā, taču reālu iespēju panākt vismaz neizšķirtu rīdziniekiem bija maz. Perioda vidū Maskavas Dinamo hokejisti izspēlēja skaitlisko vairākumu un panāca divu vārtu pārsvaru. Pēdējās reālās izredzes atspēlēties mājiniekiem pazuda, kad trīs minūtes līdz beigām nepamatotu noraidījumu nopelnīja Karsums. Ceturto reizi ripa ielidoja rīdzinieku tukšos vārtos.

Par labāko spēlētāju Rīgas Dinamo rindās atzina Arvīdu Reķi.

Citā KHL čempionāta trešdienas spēlē Laura Dārziņa pārstāvētais klubs Kazaņas Ak Bars viesos ar 0:4 zaudēja Habarovskas Amur vienībai. Dārziņš nospēlēja 12 minūtes, četrreiz meta pa vārtiem, taču rezultativitātes punktus nenopelnīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL čempionāts

Rīgas Dinamo - Maskavas Dinamo 1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Vārti
: 8:26 Podziņš (Luseniuss) - 1:0, 20:39 Gorohovs - 1:1, 38:05 Komarovs (Gorovikovs, Kudašovs) - 1:2, 53:09 Volkovs (Šafiguļins, Kudašovs, vair.) - 1:3, 59:27 Kvapils (Gorovikovs, tukšos vārtos) - 1:4
Metieni: 16 - 37
Soda min.: 16 (Podziņš 4, Lundmarks, Ankipāns, Reķis, Ozoliņš, Galviņš, Karsums pa 2) - 10
Iemetieni: 20 - 39
Rīgas Dinamo: Holts, Ozoliņš - J.Rēdlihs, Ņiživijs – Varjs – M.Rēdlihs, Reķis – Galviņš, Karsums – Sprukts – Lundmarks, Sotnieks – Laviņš, Meija – Džeriņš – Melins, Ankipāns – Luseniuss – Podziņš, Štāls.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi