Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgas Dinamo īpašnieki atteikušies no komandas pārpirkšanas piedāvājuma

Rīgas "Dinamo" īpašniekiem bijis izteikts komandas pārpirkšanas piedāvājums, taču tas ir noraidīts, intervijā BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" sacīja kluba akcionārs un padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis.Viņš nevēlējās nosaukt summu, kāda tika piedāvāta par "Dinamo", taču norādīja, ka "piedāvāja summu, kas bija ļoti interesanta".

Savickis uzsvēra, ka īpašnieku mērķis patlaban nav komandu pārdot. "No paša sākuma mēs šo projektu veidojām kā sporta projektu. Mēs gribējām izveidot kaut ko nebijušu, kas mūsu valstī jau sen bija vajadzīgs. Kamēr mēs varam klubu uzturēt, mēs to negribam pārdot, bet gribam attīstīt. Ja mēs to varēsim attīstīt tādā līmenī, kā vēlētos, tad to varēs ļoti izdevīgi pārdot kaut kad nākotnē. Tādējādi mūsu kluba sākotnējā ideja nebija bizness, bet gan sports," piebilda kluba 9,76% akciju īpašnieks."Dinamo" līdzīpašnieks atklāja, ka "Dinamo" varētu kļūt par biznesa projektu tikai tad, kad to kāds piedāvās atpirkt, atmaksājot gan investīcijas, gan dodot peļņu.Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadības oktobra sākumā publicētā informācija liecina, ka Rīgas "Dinamo" sezonas algu budžets ir 2,91 miljons latu.Rīgas "Dinamo" šoruden sāka pirmo sezonu Krievijā jaunizveidotajā Kontinentālajā hokeja līgā. "Dinamo Rīga" lielākais akcionārs ir Savicka vadītais gāzes importētājs "Itera Latvija" ar 39,02%, bet uzņēmējam pašam pieder 9,76% kluba akciju. Pārējās Rīgas "Dinamo" akcijas ir Latvijas privātpersonu īpašumā, tostarp kluba akcionāru vidū ir eksprezidents Guntis Ulmanis un bijušais premjers Aigars Kalvītis.KHL čempionātā komanda atrodas 16. vietā 24 klubu konkurencē un cīnās par iespējām pavasarī piedalīties izslēgšanas spēlēs, kur tiks līgas 16 labākās komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Rīgas Dinamo halles izmaksas lēš ar aptuveni 30 miljoni eiro

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi