Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas Dinamo KHL izslēgšanas turnīru sāk ar sauso zaudējumu

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas astotdaļfināla sērijas pirmajā spēlē izbraukumā ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2) piekāpās Maskavas Dinamo.

Pirmdien abas komandas tiksies otrreiz. Astotdaļfināla sērija ritēs līdz trim uzvarām, trešais mačs paredzēts trešdien Arēnā Rīga.

Spēli rīdzinieki sāka ļoti aktīvi un jau 4.minūtē uz pusotru minūti ieguva divu vīru skaitlisko pārtraukumu. Diemžēl tas palika neizmantots – metieni bija vai nu neprecīzi (vienreiz gan ripa trāpīja pa vārtu stabu) vai arī ripu tvēra Vitālijs Jeremejevs.

Drīz pēc tam divminūšu sodu izpelnījās Aigars Cipruss, un mājinieki savu iespēju izmantoja – Pruseks netika galā ar Danilas Markova tālšāvienu, ko vārtu priekšā pielaboja Aleksejs Kaļužnijs.

Līdz pārtraukumam uz ledus turpinājās līdzīga cīņa, taču rezultāts vairs nemainījās.

Otrās trešdaļas sākumā Pruseks atvairīja vairākus bīstamus maskaviešu uzbrukumus, taču laba iespēja panākt izlīdzinājumu bija arī Dārziņam – pretuzbrukumā viņa raidīto ripu ar pūlēm atsita Jeremejevs.

Perioda vidū Maskavas Dinamo hokejistu spiedien uz rīdzinieku vārtiem pieauga, tomēr ar pašaizliedzību aizsardzībā un Pruseka meistarību slideno rezultātu labu brīdi izdevās nosargāt. Diemžēl trīs minūtes līdz beigām Maskavas dinamieši otro reizi izspēlēja vairākumu – elegantu kombināciju pabeidz Kaļužnijs.

Trešajā trešdaļā bija nospēlētas tikai 30 sekundes, un rezultāts kļuva 0:3. Neuzmanīgi vārtu priekšā nospēlēja viesu aizsargi, un ripu Pruseka vārtos ieraidīja Vitālijs Jačmeņovs. Turklāt arī šoreiz tas notika, spēlējot skaitliskajā mazākumā.

Viesu ne visai organizētos uzbrukumus laukuma saimnieki prasmīgi neitralizēja, bet vienā no pretuzbrukumiem Dmitrijs Šitikovs realizēja izgājienu viens pret vienu, galīgi izšķirot spēles liktenis.

Kā zināms, KHL pamatturnīrā rīdzinieki ieņēma desmito, bet maskavieši – septīto vietu. Regulārajā sezonā Rīgas Dinamo hokejisti uzvarēja Maskavas klubu 4:3 savā laukumā un cieta sagrāvi 1:7 viesos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcxc

Šuplers: Maskavieši izmantoja savus trumpjus

Jerofejeva pārstāvētais klubs Ņeftehimik pagarinājumā uzvarējis Lokomotiv

Kontinentālā hokeja līga

Astotdaļfināla pirmā spēle

Maskavas Dinamo – Rīgas Dinamo 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Vārti
: 8:23 Kaļužnijs (Jačmeņovs, Markovs, vair.) – 1:0, 36:48 Kaļužnijs (Zinovjevs, Jačmeņovs, vair.) – 2:0, 40:20 Jačmeņovs (Zinovjevs, Kaļužnijs, vair.) – 3:0, 50:23 Šitikovs (Gorošanskis) – 4:0.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi