Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas Dinamo KHL jauno sezonu sāks 12.septembrī

Rīgas Dinamo jauno Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu uzsāks 12. septembrī ar spēli savā laukumā Arēnā Rīga pret Ufas Salavat Julajev. Visu nākamās sezonas kalendāru KHL publiskos 3. jūlijā, informē Dinamo klubs.

KHL otrā sezona sāksies 10.septembrī ar iepriekšējā čempionāta finālistu Kazaņas "Ak Bars" un Jaroslavļas "Lokomotiv" spēli, trešdien paziņoja līgas vadība.

Trešdien KHL 2009./2010.gada sezonas reglamentus un kalendāru apstiprināja līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs. KHL būs septiņi reglamenti - sportiskais, disciplinārais, tiesiskais, administratīvais, medicīniskais, tehniskais un mārketinga un komunikāciju.

KHL prezidents Medvedevs atklājis, ka viena KHL spēle notiks vai nu Vācijā, vai Somijā starp Sanktpēterburgas SKA un Kazaņas "Ak Bars" komandām, jo šajā laikā ir aizņemtas abas Sanktpēterburgas halles.

KHL regulārajā čempionātā būs vairākas pauzes, bet garākā olimpisko spēļu laikā. Ņemot vērā Krievijas izlases, kā arī Latvijas, Baltkrievijas un Kazahstānas izlašu intereses, pārtraukumi būs no 2. līdz 11.novembrim, no 14. līdz 23.decembrim un no 8.februāra līdz 3.martam, kad notiks olimpiskās spēles Vankūverā.

Pārtraukums būs arī 30.janvārī, kad notiks KHL Zvaigžņu spēle, uz kuras rīkošanu pretendē Minska un Čeļabinska. Spēles nenotiks arī gadumijā - 30. un 31.decembrī un 1. un 2.janvārī.

Regulārais čempionāts beigsies 7.martā, kad būs aizvadītas 672 spēles. Izslēgšanas spēles sāksies 10.martā, bet pēdējā cīņa par Gagarina kausu, ja finālā būs nepieciešamas septiņas spēles, notiks 27.aprīlī.

Rīgas ''Dinamo'' KHL sezonā iekļauts līgas Rietumu konferences Tarasova divīzijā kopā ar Minskas ''Dinamo'', Maskavas ''Dinamo'', Maskavas ''Spartak'', Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA. Regulārajā sezonā katra komanda aizvadīs divas spēles mājās un viesos ar savas divīzijas komandām un vienu spēli mājās un viesos ar triju pārējo divīziju komandām. Katrai komandai regulārajā sezonā būs jāaizvada 56 spēles.

Izslēgšanas turnīru cīņā par Gagarina kausu sāks astoņas katras konferences labākās komandas. Spēles pirmajā izslēgšanas kārtā ritēs līdz trim uzvarām, bet pārējās kārtās - līdz četrām uzvarām.

Gatavošanos sezonai "Dinamo" hokejisti sāks jūlija otrajā pusē, līdz KHL regulārā čempionāta sākumam aizvadot 10 līdz 12 pārbaudes spēles.

(papildināta ar 1.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi