Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rīgas Dinamo komanda līdz novembra pārtraukumam aizvadījusi labāko sezonas sākumu

Salīdzinājumā ar pirmajām divām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonām Rīgas "Dinamo" hokejisti līdz tradicionālajam novembra pārtraukumam šoruden aizvadījuši labāko sezonu, liecina KHL statistikas dati.

Pēc otrdien Maskavā aizvadītās spēles pret CSKA, Rīgas klubs 23 spēlēs ir nopelnījis 34 punktus, par 12 uzvarām - astoņām pamatlaikā, vienu papildlaikā un trīs panākumiem pēcspēles metienos. Komandu tas ierindo 6. vietā Rietumu konferencē un 13. vietā visā līgā.

Pērn 2009./2010. gada sezonā pirms novembra pārtraukuma, kurš tradicionāli ir domāts valstsvienību pārbaudes turnīriem, "Dinamo" bija aizvadījuši 21 spēli, kurā bija guvuši sešas uzvaras un nopelnījuši 21 punktu. Ja ņem vērā nākošās divas spēles, tad pēc 23 mačiem rīdziniekiem bija 27 punkti, 10. vieta Rietumu konferencē un 17. vieta līgā.

Savukārt pirmajā 2008./2009. gada KHL sezonā pārtraukums "Dinamo" arī sākās pēc 23 spēlēm. Togad Jūliusa Šuplera trenētā komanda bija izcīnījusi desmit uzvaras (deviņas pamatlaikā) un ar 32 punktiem ieņēma 15. vietu līgā. Pirmajā sezonā klubus pa konferencēm nedalīja, bet izslēgšanas spēļu dalībniekus noteica pēc kopējās tabulas.

Salīdzinājumā ar 2008./2009. gada sezonu "Dinamo" šoruden ir izcīnījuši par diviem punktiem vairāk, bet salīdzinājumā ar 2009./2010. sezonu par septiņiem punktiem vairāk. Pirmajās divās sezonās "Dinamo" tikai pašā izskaņā nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs.

Šoruden ir izcīnīts vairāk uzvaru un krietni labāk spēlēts uzbrukumā, kā arī uzlabota spēle aizsardzībā. Šosezon komanda guvusi 72, bet ielaidusi 64 vārtus un abi šie rādītāji ir labākie kluba vēsturē pēc aizvadītām 23 spēlēm. Pirmajā sezonā "Dinamo" līdz šim brīdim bija guvuši 52 vārtus, taču ielaiduši jau 74, kamēr pērn šie rādītāji attiecīgi bija 57 un 63 vārti.

Visām trijām sezonām ir arī viena kopīga iezīme - neilgi pirms pārtraukuma komandai ir vairāku spēļu zaudējumu sērija. Pirmajā sezonā tie bija četri mači un vēl četri zaudējumi pēc pārtraukuma. Pērn bija trīs zaudējumi pēc kārtas, kam gan sekoja uzvara, bet šogad bija četri zaudējumi, tad uzvara, kam sekoja otrdienas neveiksme.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" nākošā spēle būs tikai 17. novembrī, kad viesos būs jātiekas ar Ufas "Salavat Julajev".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi