Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgas Dinamo nolemj necelt biļešu cenas spēlēm ar HK MVD

A/s Dinamo Rīga padomes un valdes locekļi, novērtējot līdzjutēju milzīgo atbalstu komandai, otrdien nolēma nepaaugstināt biļešu cenas uz 22. un 23.martā gaidāmajām Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas mājas spēlēm ar Balašihas HK MVD.Līdz ar to biļešu cenas mājas spēlēm Arēnā Rīga maksās 7, 10, 15, 18 un 20 latus (atkarībā no sektora).

Biļetes no 17.marta plkst.12 būs nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās, informēja klubs.Stāvvietu biļešu cena būs 5 lati, taču šīs biļetes nonāks pārdošanā tikai tad, ja tiks izpirktas visas sēdvietas. Ierobežotā skaitā būs pieejamas arī biļetes ar 50% atlaidi pensionāriem, skolēniem un studentiem.Uz otrās kārtas play-off mačiem Arēnā Rīga sezonas platīna abonementu īpašnieki saglabās esošās vietas, bet zelta un sudraba abonementu īpašnieki, uzrādot šīs sezonas abonementus, no 17. marta plkst.10 līdz 19.marta plkst.12 Arēna Rīga ložu kasēs varēs iegādāties biļetes esošajās sēdvietās (sīkāka informācija Rīgas Dinamo mājas lapā).Pēc 19.marta abonementu neizpirktās biļetes, kā arī sadarbības partneru neizpirktās rezervētās biļetes tiks nodotas brīvā tirdzniecībā. Tās būs nopērkamas attiecīgo spēļu dienās 22. un 23.martā no plkst.16 visās Biļešu servisa pārdošanas vietās.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā sērijā līdz trim uzvarām negaidīti ar 3-1 pārspēja regulārā turnīra čempionus Sanktpēterburgas SKA. Otrajā kārtā līdz četrām uzvarām jātiekas ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto HK MVD, kas KHL rietumu zonā ieņēma otro vietu. Pēdējās divas spēles notika Rīgā un tās pulcēja vairāk nekā 11 tūkstošus skatītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi