Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rīgas Dinamo otrajā spēlē revanšējas Jaroslavļas Lokomotiv hokejistiem

Rīgas Dinamo hokejisti Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē ceturtdien viesos ar 5:3 uzvarēja Jaroslavļas Lokomotiv komandu, revanšējoties par zaudējumu pirmajā cīņā. Vārtus viesu labā guva Tomašs Surovijs, Jānis Sprukts, Aleksandrs Ņiživijs, Broks Troters un Mārtiņš Karsums. Trešā un ceturtā spēle sērijā līdz četrām uzvarām paredzēta 12.un 14.martā Arēnā Rīga.

Atšķirībā no otrdienas spēles komandas cīņu iesāka bez izlūkošanas un jau ar pirmajām sekundēm gādāja par darbu vārtsargiem. Krietni vairāk tā bija Telkvistam, taču garlaikoties nenācās arī Kočņevam, kurš perioda izskaņā atvairīja bīstamu M.Rēdliha metienu. Pirmajā pārtraukumā sāncenši devās, tablo vēstot divas nulles.

Otrais periods sākās ar vētrainu Lokomotiv uzbrukumu, toties rezultātu, izmantojot pirmo reālo iespēju, atklāja Dinamo. Tomašs Surovijs izlauzās starp diviem mājinieku aizsargiem un apspēlēja Kočņevu – 1:0.

Vārtu zaudējums lika Jaroslavļas hokejistiem sarosīties, drīz vien viņi nopelnīja skaitlisko vairākumu un ļoti ātri to realizēja – izlīdzinājumu ar ļoti spēcīgu metienu panāca Mihals Barinka. Loko turpināja ofensīvu un jau pusotru minūti vēlāk cits mājinieku aizsargs Aleksejs Vasiļjevs ar metienu no zilās līnijas panāca 2:1 laukuma saimnieku labā.

Trešdaļas vidū uz divu noraidījumu rēķina Rīgas dinamiešiem izdevās pārņemt iniciatīvu un arī gūt otros vārtus, kas tika atzīti pēc ilgas konsultācijas ar videotiesnešiem. Pēc Cibuļska metiena ripu vārtos kopīgi ierausa Jānis Sprukts un Jaroslavļas aizsargs Barinka.

Perioda beigas jau pagāja ar ievērojamu Lokomotiv hokejistu pārsvaru, un skaitliskajā vairākumā ar vēl vienu tālu metienu Telkvistu pārspēja Karels Rahūneks – 2:3.

Trešajā trešdaļā bija nospēlētas piecas minūtes, kad rīdzinieki vēlreiz panāca neizšķirtu. Hartigans pēc elegantas māņu kustības nolika ripu uz nūjas Aleksandram Ņiživijam, kurš meta gandrīz tukšos vārtos. Bet vēl pēc trim minūtēm vadībā jau bija Dinamo. Saņēmis lielisku Dārziņa piespēli, mājinieku vārtsargu ar skaistu manevru vārtu priekšā apspēlēja Broks Troters – 4:3.

Rīdzinieki turpināja organizēti aizsargāties un veidoja bīstamus pretuzbrukumus. Sešarpus minūtes līdz beigām teicama iespēja gūt piektos vārtus bija pašam Dārziņam, diemžēl viņam neizdevās pārcelt ripu pāri nokritušā Kočņeva kājsargam.

Pamatlaika izskaņā vairākas reizes meistarību vārtos nodemonstrēja Telkvists, bet 19 sekundes līdz finālsirēnai ripu tukšos vārtos ieraidīja Mārtiņš Karsums.

Kā zināms, sērijas pirmajā mačā ar 4:2 uzvarēja Lokomotiv hokejisti.

Otrās Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē Sanktpēterburgas SKA hokejisti savā laukumā ar 1:3 zaudēja Mitišču Atlant komandai (sērijā 1:1).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Gagarina kausa 2.kārta

Jaroslavļas Lokomotiv – Rīgas Dinamo 3:5 (0:0, 3:2, 0:3)

Vārti: 21:43 Surovijs (Hartigans) – 0:1, 25:23 Barinka (Lehtera, Koroļuks, vair.) – 1:1, 27:03 Vasiļjevs (Koroļuks, Rudenko) – 2:1, 32:17 Sprukts (Cibuļskis, vair.) – 2:2, 37:59 Rahūneks (Demitra, vair.) – 3:2, 45:12 Ņiživijs (Hartigans) – 3:3, 48:05 Troters (Dārziņš) – 3:4, 59:41 Karsums (tukšos vārtos) – 3:5

Metieni: 35 - 28
Soda min.: 6 - 8
Iemetieni: 37 - 22

Dinamo: Telkvists, Laviņš – Sotnieks, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Ozoliņš – Cibuļskis, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Kr.Rēdlihs – Galviņš, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Podziņš – Petrovickis – Štāls, Džeriņš.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi