Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgas Dinamo pēcspēles metienu sērijā pieveic Atlant

Rīgas Dinamo hokejisti piektdien Astanā izcīnīja uzvaru Kazahstānas prezidenta kausa izcīņas spēlē, kurā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pārspēja Maskavas apgabala Atlant vienību. 

Vārtus rīdzinieku labā guva leģionāri Tomašs Surovijs un Vitālijs Karamnovs, bet  pēcspēles metienu sērijā precīzi bija Aleksandrs Ņiživijs un Karamnovs. Tieši Karamnovs tika atzīts par spēles vērtīgāko spēlētāju.

Šajā spēlē Dinamo rindās oficiāli debitēja zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists, kā arī jaunais aizsargs Mārtiņš Jakovļevs un kanādiešu uzbrucējs Broks Troters. Šajā spēlē atpūta tika dota aizsargiem Rodrigo Laviņam un Sandim Ozoliņam, kā arī uzbrucējiem Markam Hartiganam, Jānim Spruktam un Aināram Podziņam.

Pirmajā periodā rezultāts netika atklāts. Rīgas Dinamo hokejistiem neveiksmīgs izvērtās otrā perioda sākums, kad divu minūšu laikā nonāca zaudētājos ar 0:2. Vispirms perioda otrās minūtes sākumā rezultātu atklāja Upers, kurš pēc piespēles no aizvārtes nospēlēja precīzi vārtu priekšā. Pēc 121 sekundes Atlant pārsvaru dubultoja Trahanovs.

Minūti un 20 sekundes pirms perioda beigām rīdziniekiem izdevās pārspēt Lašāku. Surovijs izlauzās līdz vārtiem un, lai gan aizsargs mēģināja viņu kavēt, tomēr izdevās apspēlēt Lašāku.

Neizšķirtu rīdzinieki panāca vien četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc saspēles ar Ņiživiju vārtu priekšā izslidoja Karamnovs un raidīja ripu vārtos.

Pagarinājumā vārti gūti netika, un viss izšķīrās pēcspēles metienu sērijā. Telkvists atvairīja abus metienus, bet rīdzinieku labā rezultatīvi metieni padevās Ņiživijam un Karamnovam.

Galīgais vietu sadalījums kļūs zināms pēc Minskas Dinamo un Astanas Baris spēles. Turnīra saimnieki Baris jau ir garantējuši vietu spēlē par pirmo vietu, bet Atlant palika ceturtajā vietā.

Jau ziņots, ka turnīra pirmajā spēlē rīdzinieki pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Minskas Dinamo, bet tad ar 2:4 piekāpās Baris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi