Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rīgas Dinamo sastāvu papildinās čehu uzbrucējs Šindels

Rīgas Dinamo hokeja klubam tuvākajā laikā pievienosies 25 gadus vecais čehu uzbrucējs Jakubs Šindels, kuru 2004.gada NHL drafta otrajā kārtā ar kopējo 54.numuru izvēlējās Čikāgas Blackhawks komanda. Jau zināms, ka Dinamo sastāvā Šindels spēlēs ar 32.numuru, laukumā viņš varētu doties jau tuvākajās komandas mājas spēlēs, informēja Dinamo klubā.

Jakubs Šindels ir kādreizējā Čehoslovākijas hokeja izlases vārtsarga Jaromira Šindela dēls. Hokejista gaitas viņš uzsāka Prāgas Slavia klubā, pēc tam pārgāja uz klubu Sparta, kura sastāvā nepilnu 18 gadu vecumā 2003./2004.gada sezonā debitēja Čehijas ekstralīgā.

Pavisam Čehijas čempionātā nepilnu septiņu sezonu laikā trīs dažādu klubu sastāvā Šindels aizvadījis 248 spēles, gūstot 67 vārtus un atdodot 39 rezultatīvas piespēles. 2005./2006.gada sezonā viņš kļuva par Čehijas čempionu. 

2008./2009.gada sezonas vidū Jakubs Šindels pārcēlās uz Somijas līgas klubu Lahti Pelicans, nākamajā sezonā viņš atkal atgriezās dzimtenē Brno klubā, bet pagājušo sezonu atkal aizvadīja Somijā, kur Pelicans sastāvā aizvadīja 63 spēlēs, guva 18 vārtus un atdeva 19 piespēles. 

Pirms šīs sezonas Jakubs Šindels bija noslēdzis pārbaudes laika līgumu ar Šveices NLA līgas klubu Kloten, taču šīs komandas sastāvā aizvadīja tikai četras spēles, jo guva visai nopietnu sejas savainojumu, kuru šobrīd jau ir pilnībā sadziedējis. Šveices kluba vadība piedāvāja hokejistam slēgt pilnvērtīgu līgumu uz visu sezonu, taču Šindels izšķīrās par labu Rīgas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi