Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rubīns: Nevaru apjaust, kas ir noticis

Latvijas vīriešu hokeja izlases uzvaru nesošo vārtu autors Kristiāns Rubīns šobrīd nevar apjaust, ko Latvijas komandai ir izdevies paveikt, sarunā ar žurnālistiem pēc bronzas izcīnīšanas teica Rubīns.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām, ar 4:3 papildlaikā pārspējot ASV. Latvijai tā ir pirmā godalga pasaules meistarsacīkstēs.

"Nevaru apjaust, kas ir noticis, bet medaļa ir smaga un forši beidzot atvest kaut ko mājās," pēc mača teica Rubīns, kurš ne tikai bija precīzs pamatlaika izskaņā, izlīdzinot rezultātu, bet arī guva uzvaru nesošos vārtus.

Aizsargs uzsvēra, ka grūtākais brīdi mačā varētu būt bijis otrais periods, kā arī trešās trešdaļas ievads, kad amerikāņi pirmo reizi spēlē izvirzījās vadībā.

"Viņi iemeta trešos vārtus, bet fani turpināja skandēt Latvijas vārdu. Tas mums deva papildu enerģiju un mums bija tikai jāturpina spēlēt. Ločmelis labi iedeva un trāpīju, bet papildlaikā - kuram bija ripa, tas arī uzvarēja," secināja aizsargs.

"Pirmajā metienā galvenais bija mest garām tam, kurš nāca man pretī, bet otrajā metienā viss, kas bija jādara, bija jātrāpa pa ripu. Nebija daudz domu, jo ripa ātri izlēca un lēkāja. Viss, ko es gribēju, bija vienkārši pa to trāpīt," abus savus vārtu guvumus raksturoja Rubīns.

Hokejists norādīja, ka šobrīd ir grūti aptvert paveikto, taču pēc sešu uzvaru sērijas komanda bijusi noskaņota kaujinieciski.

"Protams, ir doma vai ideja, ka varētu vai gribētos, bet, lai tiešām tas tā varētu notiktu, nekad neiedomājos," atklāja aizsargs.

"Šodien bija tāda sajūta, ka varētu izdoties. Šilovs vienkārši mūris vārtos. Bija sajūta, ka mēs tiešām varam, un arī izdarījām. Ja man jautā, vai es pirms desmit gadiem varētu iedomāties, ka nonākšu šādā situācijā - protams, ka nē," viņš turpināja.

Par titulu Tamperē cīnīsies Vācijas un Kanādas hokejisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi